Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > to Ozzy

o Navštíveno 10463x o
o 15.11.2013, 23:42 | Tuner#2
Tak dneska dorazilo z 24print.cz

A3 je ta obyč 200g za 195,- a A4 jsem zkusil tu profi 250g.

Co mě mrzí je to, že tam není vzadu čtvrtka, prostě jen 13 listů a finito, na druhou stranu je papír i ten 200g natolik pevný, že to asi nebude problém. Vazba dobrá, háček by mohl být pevnější drát.

Co se týče kvality, tak ta 250g je lepší, je to lesklejší a vypadá to jako fotka, ale to u kalendáře může být spíš na škodu a ten pololesk u té levnější varianty z metru a víc vypadá lépe. Navíc barevně je přirozenější ple´tovka i živost barev opět na tom levnějším, u toho dražšího je jak kdyby se někdo snažil vytáhnout kontrast/živost :-/

S A3 spokojenost, za ty prachy super! A4 jsem bral jen jednu.

foto k příspěvku  od Tuner#2

o 15.11.2013, 23:42 | Tuner#2

o 15.11.2013, 23:43 | Tuner#2

o 15.11.2013, 23:44 | Tuner#2
Foceno jen kompakt při umělém, tak kvalita nic moc :-/ ale ta přehnaná sytost tam vidět je.
o 16.11.2013, 00:14 | Mr.Scully
Třeba na tý první fotce to nevadí, ale je fakt, že na tý druhý a třetí dostala na tý A4 pleťovka dost zabrat. Přijde mi každopádně divný, že pro jeden typ papíru vyjde barva nějak a pro jiný jinak... že by fakt zkoušeli nějaký postprocessing?
o 17.11.2013, 13:15 | Crimson
je to jenom kalendář..
o 17.11.2013, 21:12 | Tuner#2
Mr.Scully: Já si myslím, že holt tu lepší kvalitu chětí okatě prodat :-/ i když ono stačí porovnat matné a leské fotky z jednoho labu, tak je to zcela jiné.

Ozzy: Tak Ty jsi řešil kvalitu a co a jak ;) Nám to jako dárek stačí za ty peníze ;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.321 sekund.