Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > pro Jozza, CRK-a, JP-ho - výstraha

o Navštíveno 10168x o
o 26.07.2013, 11:48 | H-Honza (M) | Upraveno: 2013-07-26 11:59:27
uvítal bych trochu tolerance a nadhledu - v poslední době se dost často bezdůvodně a nepodloženě navážíte a vyjadřujete k věcem, kde to není nutné, nebo žádoucí.
Inzerci tu sice držíme trochu volněji, nicméně pořád ta sekce slouží k prodeji, nikoliv k diskuzi nebo vyřizování si osobních antipatii - není nutné se pokaždé sesypat vyvolat flame v příspěvku, kde evidentně ani nemáte zájem něco koupit, pouze rýpete a vyvoláváte přestřelky, kde se nadávkami a urážkami nešetří.
Tohle sem píšu teď, kdy jsem smazal mackův příspevek s prodejem zabek Napapijri, mackovi jsem vysvětlení poslal.

Pokud budete nadále pokračovat, příspěvky budou mazány, nebo se budou rozdávat týdenní banány.

Není nutné, aby si tu kdokoliv tímhle způsobem řešil svoje antipatie nebo osobní mindráky. Uvítal bych, kdyby všichni, kterých se to týká, napsali že to berou na vědomí.

o 26.07.2013, 13:39 | AR
ha mě se zdálo že ten klackuv inz nějak změnil tvar ;)
o 26.07.2013, 13:54 | Nismo.Power
nechybim v seznamu ? :D nebo sem spíš v seznamu kde maj určitý členové mindrák z toho že vim něco co oni ne tak se do mě musej opřít :)) za to by taky měly bejt banány pomalu :))
o 26.07.2013, 14:20 | H-Honza (M)
neser, nebo ten nadpis jeste edituju :)
o 26.07.2013, 14:28 | CRK
ja ti rozumim, ale dlouho jste ho neresili a prochazeli mi veci, ktery jinejm ne, tak na to nekdo upozornit musel... a ty poznamky u homoluxusnich zabek byly hodne slaby, aby musel bejt tak vulgarni, vetsina jinych by to normalne presla nebo vtipne odpovedela...
o 26.07.2013, 14:36 | michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2013-07-26 14:38:43
CRK, to ze poznamky byly slaby mas sice pravdu, ale umyslne rozdmychavani debaty v mackovych inzeratech, kdy uz automaticky vsichni ocekavaj, ze prijde hadka, nadavky a urazky, nejsou dle meho to co bychom tady chteli. Argument ze je to forum a kazdy si muze psat co chce, je sice pekny, ale v ramci nejakych mezi. PRdel jednou, dvakrat je dobra, ale ceho je moc, toho je prilis, chces koupit? napis, nechces? napis si klidne taky, ale pocitej s tim, ze to muze mit dohru, at uz ve smazani tveho komentare, nebo nejaky horsi dopad...

Vetsina jinych by to presla nebo vtipne zareagovala a macek zareaguje tak ze z toho bude akorad smazany inzerat a nepomuze to s prodejem niceho nikomu. Tak kdyz vsichni vime jak bude macek reagovat tak proste na nej nereaguj nijak, ja uz fakt nevim.

o 26.07.2013, 19:46 | macek | Upraveno: 2013-07-26 19:53:05
Crk jj prejdu to u lidi ktery znam ale ten kdo me nezna a sere se do me tak pak potom takova reakce a ty tvoje ( nebudu psat jaky) komentare u jinej h temat uz jsou trapny tak se hlavne do mej h neser a bude klid.
A vidis uz zase tvoje debilni poznamka (homoluxusni ) to uz neni mozny co ty ses zac
o 27.07.2013, 00:08 | JP
Jestli tomu dobře rozumim, tak když chci zůstat na tomhle fóru, musim snášet urážky od arogantních agresivních primitivů s IQ 65 typu macka co si neviděj do huby a nesmim na to reagovat ani slušně napsanou ironickou poznámkou (trochu jako když určitá část obyvatelstva dělá bordel, bezdůvodně napadá lidi a přes hubu dostane od policajtů ten, co proti tomu protestuje).

Fajn, já plně chápu že tady je Darylovo (případně administrátorovo) a já nemam absolutně žádnej nárok rozhodovat o pravidlech který tady platěj a ani si ho nedělám, nicméně já nevěřim na "moudřejší ustoupí", protože kdybych pořád ustupoval blbcům, tak mi za chvíli budou vládnout. Nenechám se beztrestně urážet ve skutečnym životě, nenechám se urážet ani tady. Takže poprosím o smazání účtu (myslím to vážně, neni to nějaká póza kterou vezmu za měsíc zpět - v profilu jsem bohužel žádný tlačítko pro tenhle účel nenašel).

Díky a s pánem bohem.
JP
o 27.07.2013, 02:17 | macek | Upraveno: 2013-07-27 02:20:05
No hura:-)))
Covece do huby si asi nevidis ty pac urazis tady ted hlavne ty ale uz snad bude pokoj kdyz jdes do pryc:-)) precti si poradne co pises az budes o nekom psat ze urazi a nadava
o 27.07.2013, 08:30 | H-Honza (M)
dělej si co chceš, mě by stačilo kdyby jste se zdrželi těch útoků kdykoliv sem macek něco pověsí, to je celé.
Když to bylo přes čáru, smázl jsem to i mackovi, kupodivu reagoval podstatně racionálněji než Ty teď...
o 27.07.2013, 09:21 | DJ.UFÍK
Někdy si říkám že to tu je jak v mateřské školce :)
o 27.07.2013, 11:04 | pepe689
Ufiku tu materskou skolku chapu --vysku na ni mas ....
o 27.07.2013, 11:31 | gizmi
:o)

foto k příspěvku  od gizmi

o 27.07.2013, 13:50 | Tarrance
A všechno jen kvůli bílejm ponožkám v sandálech. :-D Kucí, však je to jen prdel ne? :-)
o 27.07.2013, 16:25 | AR
hmm tak asi by se to tu mělo přejmenovat u macka jelikož jak je vidět líbá se mu tu prdel z vesela a vidím to jako JP....
o 28.07.2013, 00:11 | Augi | Upraveno: 2013-07-28 00:11:32
H-Honza: já myslím, že těch netolerantních výkvětů je tady mnohem víc než jen ti tři, co jsi napsal...
o 28.07.2013, 00:30 | schwaboid
A taky někteří nemají rádi škodofky, ty bych taky plošně zabanoval :-))))
o 28.07.2013, 15:42 | CRK
Tarrance: vždyť jo, naše reakce byla taky hodně pod běžným průměrem zde, ale kvůli tomu se na nás spustil proud vulgarit
AR: máš recht, všem se může psát do inzerátu a jen jeden člověk má zase výjimku...
o 28.07.2013, 23:22 | tappaja
Pokud si pamatuju, prvni rejpnuti bylo, ze tu vsichni, i admini, nosej fusakle v sandalich, a proto se tady ty bajo zabicky tady neprodaj...
o 29.07.2013, 07:44 | AR
řek bych že tady ale nejde jen o ty žabičky....těch míst tu bylo vícero
o 29.07.2013, 07:54 | Tarrance
CRK: Však jasný. Neznám Macka ani tebe. Jen jsem četl ten smáznutý inzerát, tak nevím, co mezi váma bylo předtím.
o 29.07.2013, 07:55 | H-Honza (M) | Upraveno: 2013-07-29 07:56:49
jo, pamatujes se spravne, proto jsem mu ten inzerat maznul a napsal mu at se zdrzi takovych dovetku, protoze to vyprovokuje reakce lidi jako jsou tihle vyse jmenovani, kteri evidentne nemaji zajem koupit, ale jen prudit a provokovat. Na co macek reagoval tak, ze si ten inzerat zalozil znova a v pohode, coz se mi zda jako normalni reakce.
Pokud by to bylo v jednom prispevku, nereknu ani slovo, ale v posledni dobe cokoliv macek poda, je okamzite zasypano OT přispevky, ktere se nikdy netykaji prodeje.
Takze s ohledem ze snad jsou vsichni natolik inteligentni aby pochopili, ze macek jakekoliv rypani a poznamky ze strany jemu cizich lidi moc nedava, bych videl jako rozumnou reakci ho nechat na pokoji.
Jenze to je problem, nekteri se v tom evidentne vyzivaji a bavi je to.

viz. opet crk-ovo "a ty poznamky u homoluxusnich zabek byly hodne slaby"

o 29.07.2013, 08:11 | Zdenek (A)
... a pritom je to vsechno hadani tak zbytecny! :-) Staci se chovat slusne. Kdyz to nekomu nejde nebo to neumi, tak se nemuze divit, ze ho obcas nekdo posle do onech partii, kde zada prechazeji v nohy ;-)

Je tak na okraj: Tohle stoji za precteni - [ Link ]
o 29.07.2013, 10:17 | CRK
H-Honza: slabý je úplně něco jinýho, mě tak připadaj všechny žabičky pro chlapy a do teď tady bylo normální takovej názor vyjádřit... Já nevim, ale nevšimli jste si náhodou, že jsme tím rejpáním na něco upozorňovali? Pak se to možná zvrhlo, ale jinýho by jste dávno zabanovaly a jemu to procházelo. Tak možná kdyby jste např. tu inzerci řešili dřív, tak to nemuselo zajít tak daleko... A stejně je to tu zase, omezíte mu inzerci, ale aspoň dostane výjimku, že všem se do inzerátu psát může, ale jemu ne... Buď to teda budou snášet všichni nebo se tam nebude psát nic - tak by to bylo spravedlivý, ale asi nebude...
o 29.07.2013, 10:35 | pepe689
no ja bych ty zabky taky nenosil ,ale predpokladam,ze kdyz je nekdo nekde u vody tak si je holt asi na nohu vezme,krome me ,pokud nekdo resi nejakou inzerci kolik kramu ja mam od lidi ,ktery nemeli na zaplaceni .....hodinky ,telefony ,dokonce kalkulacky ,kabelky,vonavky atd a rozhodne to neskupuju nemam duvod
o 29.07.2013, 10:38 | pepe689
jo a zapomel sem sem stravenky
o 29.07.2013, 12:16 | H-Honza (M)
stravenky si nech pro kralika ;)

CRK:
to asi nepochopim, sam v zabkach chodim, a homoklada nejsem.
jinak pokud mas s inzeratem problem, staci ho nahlasit.
Mackovi jsem v minulosti uz smazal dalnicni znamky, stejne jako ted ty zabky. Co se me tyce, zadnej dvoji metr rozhodne nepouzivam, nikoho z vas neznam, nemam duvod.
o 29.07.2013, 13:00 | CRK
H-Honza: není to nic k chápání a nikdo tě z ničeho neobviňuje :) podobný hlášky tu padly u mnoha jinejch věcí (hadry, auta apod.) a nikdo tak nevyváděl... Mi připadá, že tady děláte z housenky ještě větší housenku...
o 29.07.2013, 13:17 | michal_smsmsm (A)
Mi pripada, ze tady lidi malo chapou, a misto toho, aby poslechli modaratora, tak se s nim budou do nekonecna dohadovat? A dost. Co sme chteli rict sme rekli, pro nektere nekolikrat zopakovali a konec debaty na tohle tema.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3238 sekund.