Navštíveno 7389x

Potrebuju svarit konzolu na klimu, kvuli zatepleni v celkove tlouste cca 30cm nemuzu pouzit bezne vyrabene.
Melo by to vypadat asi nejak tak, jak je na tom obrazku. Asi idealne vyrobit z nejakyho ctvercovyho, obdelnikovyho profilu 40mm... A nakonec zarove zinkovat. Najde se nekdo?
Muze to byt ze dvou dilu, ty drzaky se pak mezi sebou propoji, aby mezi nima byla vzdalenost 51,5cm
Diky!

10.09.2012, 15:54 |
Pekys dej klimu za komín, a nebudeš mít opičárnu na omítce ;)
pokud vím, Kesam je odborník na sváření.
Nechci klimu na strese :o)
Tohle bude na severni strane, za barakem, smerem do pole, tam me to netrapi. Delka trubek taky hraje svoji podstatnou roli.
slozitost 4 dlouhy srouby a nazdar-))
když se na to podívám, bylo by možnost protáhnout tu spodní díru třeba o 20 cm dolu pod úrověň, protože když tam bude vzpěra tak to pak neprovrtáš do zdi, udělal bych určitě ještě jednu rozpěrku dolů, určitě bych to udělal aby to bylo pevnější protože pak kdyžt Ti na to padne sníh bude to těžší, a mohlo by se to nromálně vytrhnout. udělat určitě ty příčky přes které to bude přivrtané do zdi z něčeho širšího třeba 60x40mm než je nosná část na které bude klima. aby byla příčka 40x40 obvařená dokola stejnou vrstvou a né jen příčně.
další možnost použít profil 40x60 na vše a do vrtané části přivrtat přes plochu 60mm a příčku na výšku kde dosáhneš té šířky 40mm.
beru to jen podle sebe co máme v práci polohovadla či přípravky kde občas něco praskne.
záleží jak na to pospícháš, mohl bych udělat i nějaký nákres.
jde o to že ted nemám čas, za měsíc letím do japonska a jsem furt v práci kde musím nahnat kusy dopředu za dobu co budu pryč, ale až bych se vrátil mohl bych se Ti do toho klidně i pustit. ale jak jsem psal výše ted nemám vůbec čas, alě až bych dorazil nemám s tím problém.
mohl bych i já, ale nemám k dipozici žárový zinek, kdyžtak mail kdybys měl zájem
Unihero, diky, tak presne o 60x40 jsem premejslel, sice jakoze vyrobit cely, ale jak pises, kvuli svaru by sla pouzit 40x40 nebo 50x50. Bohuzel to musim mit do 14 dnu vyrobeny.
mishan: pisnu mejl, ten zarovej zinek neni podminka, zjistil sem, ze prodavaj zinkovany jekly, svary si osetrim, to bude ve zdi, v zateplovaku, tak by to mohlo drzet. Dullezity jsou ty profily co budou skrz omitku, aby to nerezlo a nestejkalo na fasadu treba.

12.09.2012, 09:26 |
Conan Zajdi sem a podle mě ti to tam klidně vyrobí:
[ Link ] A máš to za rohem ;-)
Super, diky moc, ale vypada to, ze to bude svareny a i zarove pozinkovany za pomerne slusnych 900Kc.

12.09.2012, 22:58 |
Kesam Kurwa sem málo lezu :-)