Navštíveno 3579x

Zdravim vsechny znamy po dlouhe dobe z Anglie, kam jsem se nakonec skutecne dokopal a s kterou jsem vyhrozoval dost dlouho :-)
Kdo strasil, ze by na par dni prijel, pomalu se to muze stat skutecnosti, povedlo se nam tu s pritelkou sehnat paradni bytecek, kde muzou prespat i navstevnici :-)
Takze kdo premysli, dejte vedet ICQ, Skype, mail a nebo asi i tady, ikdyz ted mam jiz tradicne u me obdobi co sem moc casto nechodim...
Nazdar kamo,jsem rad ze si se ozval. Doufam ze se ti tam dari a uz je lepe a zvyknul sis na ty jejich podminky.
cauky cauky, jj pomalu si zvykame a uz se snad situace trochu zlepsi :-)ze zacatku to byl opravdu celkem boj :D
PS: kdyby mel nekdo kdo nestrasil predtim predtim ted zajem dorazit tak dejte vedet a nejak se domluvime...a nezapomente si sebou serf :o)
tuhle jsme Ti volal ze je pywo a nic, ted chapu proc jsem se nedovolal .-D

21.01.2010, 07:11 |
Escudo | Upraveno: 2010-01-21 07:11:48
tak hodně zdaru kamaráde, je super že seš tam s polovičkou :o)
wow, super, a kde jsi v UK ? :o)
nazdarek covece... tak zlom vaz ;-)

21.01.2010, 09:36 |
Alííí Heh, zaserfoval bych si, no. Místo toho odhazování sněhu... :-)
DJ: viz ICQ ;)
Bond007: jj uz tu nejaky ten patek jsem, tobe jsem vlastne myslim rikal tesne pred odjezdem, ze s vami nejakou slezinu as vami nestihu, ptz jsem se sotva stihnul spakovat do UK :)Kazdopadne dik za snahu dat echo, doraz do UK dame pivko tady ;o)
Escudo: dikes draku, jsem za to rad, zatim fungujem super ;)
Timo + all: Mesto Bournemouth, mrknete na mapu, super misto, hlavne pres leto :o)Je tu nejvic teplo z cele anglie a serfarska oblast :)
Alii: tak nasedni na kridlo a nejak doraz, neni problem, na serf ale doporucuji precejenom leto...:)
gratulace ! konečně se někdo vykopal z tohohle kocourkova ;-))) alespoň tam bude nějaký útočiště když tam někdo poletí na otočku na pivo jako naposled :)

21.01.2010, 20:33 |
TROY :oD to se hodí mit spojku v Anglii ))))))
T217: v lete zvazim :-D
cabriem do UK :-D
NP: dik, jj je to tak. Me to ale trvalo taky nejaky ten patek nez jsem se rozhoupal...vsak vite :)
Troy: ses mi jasnej :)Kdyztak neni problem, ale neprehanet, abych pak netravil dny na poste s vytahanyma rukama od baliku :o)
Bond: zvaz zvaz, kabriem to neni spatny napad pres leto, prijet k nam na jizni pobrezi :) od tunelu ta vzdalenost celkem jde :)

22.01.2010, 17:34 |
TROY : ) neboj nic : ) já jen že občas se něco najde
-Tomas_217-: Koukal jsedm se a vypada to moc bajecne a dost silne lakave. Jinak viz ICQ.
kral007 vezmu te tam uz jsem tam 2x byl ... jednou jsem udelal za 3dny 3200km :c)))

28.01.2010, 19:35 |
-Tomas_217- | Upraveno: 2010-01-28 19:36:41
Jasan, muzete dorazit oba, jen nevim, kdyz budete chtit jet tazzzovim, jestli vas pusti kvuli vaze do trajektu :D
hele a co udělat tuningsraz v UK?
to nevim kdo pojewde na UKrajinu :-D