Navštíveno 15022x
29.07.2014, 18:35 |
PekG Na me moc ted daleko a hlavne ten termin nemuzu:( vidim ze se tu rozjely i zahranicni akce)
no to víš, trénovat na evropu je potřeba :-)
Jedes tam teda?
Ja se pridam :-)
já bych chtěl jet, pokud se něco nezmění.
zatím co vím tak by jel i radaman a revilohifi
Hotdog-ja pocitam ze tam jedes na 99%
Kdyz nekdo pojede dejte vedet rad se pridam nekde po ceste dik
hotdog: jj...pojedu po státní tak se srazíme nevím kde :-D
asi někde za hranicí, v německu známku nepotřebuješ
:-)
21.08.2014, 09:29 |
swep super! gratulace
21.08.2014, 18:22 |
rebel gratuluji
21.08.2014, 18:22 |
rebel Nemá nekdo fotky nebo odkaz na fotky kde by sem koukl dikes
no mi jsme asi nikdo nefotil takže bohužel :-(
21.08.2014, 19:13 |
rebel no tak to je skoda no a nevis co mel stim v 10kw kategorii jak mel 153 hodnotu na mereni ?? to byla asi stena vid
rebel mohl jsi jet taky :-), jinak nevím co tam měl, nebylo nic vidět.jen veliká díra mezi sedačkama. takže co tam mě bych jen soudil podle jeho SPZ
21.08.2014, 19:54 |
rebel hotdog: ne to jsem jet nemohl mas fejsa mas me tam, tak mozna se nekde objevila foto ze mam ruku a nohu v pič. a taky proto ani na tynec sem nejel protoze proste nemuzu ridit a do nemec sem jet chtel na cumendu ale bohužel :-( proto se aspon ptám nekoho kdo by to mohl vedet :-)
Rebel - proc na cumendu neco ti to natlaci ne ;-)
Njn nikdo nefotit jejich auta jen vyhlaseni hodim link az to dam na net
od nás nikdo nefotil...každopádně němci to měli pojatý jako fakt TĚŽCE pohodovou neděli, příště gril, klobásy, karty a hodně birelů :-D docela mě překvapilo jak pečlivě poslouchali a až po poslechu zkoumali na čem je co pověšený což beru jako +, ke mě vlezl chlapák dva metry, stodeset kilo a nakonec se musel vystřídat s přísedícím, který byl velikostně jako já :-D
ti tam auto mohl někdo odřídit. a jedna ruka a noha ti na puštění rádia stačí :-)
ale tam bys nemohl pouštět auto, je to v zástavbě :-(
taky by ses mohl pokochat... tam byla audina co měla 30PA ve dveřích, 4 výškáče....
radaman: taky ten způsob hodnocení beru jako velké plus. Hodně mě němčouři pobavili s reakcemi, když zjistili, že v Touranu chybí subwoofer.. :-)
21.08.2014, 20:29 |
rebel hotdog : až budes mit kotník jak tenisak budes rad ze se dobelháš na WC tak pochopisš proč jsem nejel :-)
Ale každopadne audi by sem okoukl rad to jako ano