Navštíveno 19481x
Ahoj,
dostal jsem dotaz na Evropske Finale v Italii
Italove navrhli 2-3 listopadu v Padove na severu Italie
[ Link ] Mame se vyjadrit k predregistraci, zda by byl zajem soutezicich se zucastnit
Z Prahy je to 897km
22.07.2013, 17:33 |
ivls je to trochu z ruky uz pro nas, tak by me zajimalo, kolik by dojelo nemcu a polaku
kdyby nebyla moznost bliz, tak ja asi ano, pokud tedy splnim postupove podminky
na můj vkus už moc daleko..
Vy s tim naděláte, koukejte nefňukat a jet, vždyť je to kousek :-) Kde je ta doba, když jsme vyráželi na Evropu do Atén :-D
22.07.2013, 20:24 |
petis jako Johanik, v Atenách jsem sice nebyl ale Hamburk, Bad Salzuflen, 2x Brescia v IT jsem jel.
Hamburk a jednou Brescii s Pandou po ose:-)
Rotterdam byl v pohode a tohle je mnohem bliz. Za mne proc ne, pokud bude auto cajk.
Minus je, ze termin uz na zimaky :( zase ale znovu se mrknout do Benatek hezky...pokud nas tam po Luke-Jeepovi pusti :D
22.07.2013, 21:00 |
ivls takze zatim ja, petis a lukee_cz?
22.07.2013, 21:26 |
Toxxx No rozmyslam:) Nejde len o sutaz ale aj taky vylet:) No skor sa bojim ci tam to moje auto dolezie:)
22.07.2013, 21:29 |
petis ivls:-) já už mám odježdíno:-) Už to nechám těm mladším:-)
22.07.2013, 22:04 |
ivls | Upraveno: 2013-07-22 22:05:26
to petis, ok, tak ja tedy pojedu :D
takze oprava, zatim ja a lukee_cz
no u mne zatim hodne predbezny, ale nejaky vylet bych si dal...zase kdyz si predstavim, ze by to tam bylo jak naposled v Polsku, tak...brr :(
toxxx..právě toho jestli tam doleze můj tříváleček se bojím nejvíc.. ;) + samozřejmě nemam desítku navíc na nějakej vejlet :( byť bych ce tam jel rád podívat....
Tý jo, Itálie, z Moravy přes kopec, pak už jenom dolů a zbude 1/4 nádrže. To by se dalo, pokud nebudou nějaký finanční komplikace. Pugét by tam měl dojet, teď sem s ním v týdnu natočil 2tis km :)
23.07.2013, 08:32 |
Pagoš Pagošovi pojedou, jestli teda bude kvalifikační místečko :)
no zauvažoval bych.... uvidíme jak to bude s prací a financema...
a kdybych vzal platáček a jedno auto na něj... tak se můžeme složit i na benál :-)
23.07.2013, 10:37 |
swep kua nemam instalaci, do italie bych i jel, jak rikal toxxx spojit to s vyletem nebo dovolenou
nicmene listopad je uz hodne pozde, vzpomente na polsko...
Lukee si liskne a pokračujeme :-D
swep: ale padova je proti katowiciam tak 1000km juznejsie :-))))
Ta diskuze se vede prave proto, kolik lidi by jelo, kazdopadne severneji uz to italove nedaji a pokud maji mit jejich soutezici si uzit evropske srovnani tak asi lepsi sanci mit nebudou.
Takze za republiku reknu ano, a poprosim spise o rijnovy termin
urcite cim DRIV tim LIP. A listopad uz je blby jen kvuli zimnim gumam :) ...a v 10-15stupnoch max se nikomu moc vyletovat chtet nebude.
Maji tam nejake terminy "na vyber"? Nebo proste takhle a basta?
Predpokladam ze vzali lonsky termin nas a k nemu se prizpusobli. Ale leni byl zpusobeny tim ze to nikdo dlouho neresil. Problem je ze stejne musime projet Alpama a tam muze byt snih uz v pulce rijna.
27.07.2013, 21:03 |
ivls tak jsem se dival na slovenske stranky fb a slovaci vypadaji, ze jsou vice zapaleni - ze by se zucastnilo kliklo zatim 9 lidi
Slováci jsou tak zapálení že finále bude u nich. Dneska mi říkal Manuel že příští týden jede podepsat papíry a mělo by to být v Nitře. :-)
Mimochodem si liboval jak to bylo super loni v přerově připravené, že nic nemusel dělat a zajištovat a doufá že to bude letos podobně :-))))))
11.08.2013, 23:24 |
swep to jako vážně?
dneska jsem byl ve weidenu na easce a říkal to tam všem po rozdání cen. tak jsem se ho šel pak zeptat, protože německy moc neumím... mělo by to tak být...
kdyby to bylo na Slovensku tak věřim že i česká výprava by mohla být dosti početná :)
kdyby mi to hrálo aspoň tak jako loni, tak bych docela uvažoval
Este take 100%-ne to so Slovenskom nie je ... Kedze taliani maju problem dat to na skorsi termin ako 1.11.2013 tak sme navrhli alternativu usporiadat ME EASCA na autosalone v Nitre (5-6.10.2013). Samozrejme cakame vyjadrenie jednotlivych EASCA krajin ci su stym OK a kolko ucastnikov mozeme ocakavat ...
12.08.2013, 08:23 |
Kapka (M)
tak co kdyby jsme jako česka Easca podpořily slovenský návrh na Nitru ?
Kapka: churos to ma v maily, treba si ho precitat a vyjadrit sa k nemu ;)
zo Slovenska som včera přijel ale klidně tam letos ještě jednou zavítám :D pokud ME na Slovensku tak za mě palec nahoru :D
Uz jsem za CR reagoval, Nitru jsem podporil hlavne kvuli tomu terminu.
Jenom doufam, ze to Italove vezmou, snazi se uz 3 sezonu a letos meli i vzdalenostne docela zajimavy plac, skoda toho terminu
Sakra to by byla chlastačka - my budeme mít na autosalonu v Nitře finále Tuning Battle slovakia co pořádám :-D tak pome Žilina! Teda Nitra ;-)
kedze som z nitry tak kludne hlasujem za :-DDDDD
14.08.2013, 11:39 |
Směty No to by bylo supr. :o)
14.08.2013, 11:48 |
Diner Za me Nitra taky dobry:-)
14.08.2013, 22:42 |
ivls za me taky v pohode
v nitre jsem byl pod zoborom na vojne v poddustojnicke skole, tak muzu zkouknout, kde mi delali pakarnu :D
zakladne info som uz hodil na EASCA forum, treba pravidelne sledovat, budeme pridavat info priebezne ;)
25.08.2013, 23:12 |
ivls super zpráva :)
26.08.2013, 12:21 |
PekG tak to se asi aj pojedu kouknout;)
budem potrebovat sponzora a dovolenku
dovolenku preto lebo okrem finale EU pracujem kazdy vikend ked je sutaz easca cize si musim brat dovolenku a sponzora preto lebo tento rok som tri krat prerobil hifi v aute a bol som na 8 zrazoch z toho 5 krat easca 3xSK a 2xCZ a tento vikend som este poriadal fiat punto zraz a este na 3 sutaze easci sa chystam takze budem musiet setrit na benzin kedze doposial som na sutaze easca presiel 1600 km a to nepocitam tie na ktore sa chystam :-/ a tak sak to poznate
26.08.2013, 16:13 |
Kapka (M)
24.09.2013, 23:06 |
rebel patrí to sice jinam ale jen dotaz : jak to je s výkonem u splka ty vykony u kategorii do treba 5000w 10000w co kdyz ma zes 5000w presne kam me to hodi do 5000w nebo vejš díky kucí
já osobně bych tě zařadil unlimited.
25.09.2013, 00:30 |
rebel hotdog . jj i ja ale je tam psano ze Unlimited do 5000 Watt/RMS
a tohle je presne 5000w a jednoznačně říct to nekdo může ?
u nás bys byl unl. jinak by se musel dát dotaz na foru eascy jak se k tomu vyjádří ostatní
Je to vždy do hodnoty včetně. Hlavně dávej pozor na to, že nezáleží, jak máš zesilovač zapojen, ale jaký maximální výkon RMS udává výrobce. Máš-li zesilovač zapojen klasicky například na 2 Ohmy a na 13.8V, při kterém máš třeba 5000W RMS, nikoho toto nebude zajímat, pakliže výrobce udá třeba při 1 Ohmu a na 18V 10000W RMS. Prostě se bere vždy to nejvyšší číslo z dokumentace, která je nezbytná pro zařazení.
25.09.2013, 09:44 |
rebel revi: jj to jo to vim ze se počítá max hodnota uvádena vyrobcem.
Tak jestly si nekdo z kompetentnich vzpomene na ME tak se mi zeptejte jak to je -jestly se to počítá včetne tech 5000w díky moc
ono sa pise v pravidlach: najviac 5000W (pre unlimited),cize 5000W mozes mat...5001 uz nie :-D
25.09.2013, 09:54 |
rebel ok tak poladím a neco dam na další sezonku
len sa neunahli :) kedze zatial kazdy rok sa kategorie a vykony zosilovac zmenili :-) a vzdy az okolo marca(brezen :-) )
25.09.2013, 10:09 |
rebel felda JJ no bud neco fun nebo nejakej nesmysl zase
Chtěl bych se zeptat na kategorii dBL AMI, jestli platí pravidlo: Ozvučnice musí být v zadní části vozidla, ale maximálně po přední sedadla a umístěné pod úrovní bočních oken. Pohrávám si s myšlenkou umístit box za přední sedadla na sklopené zadní...tušíte, jestli je to v rámci pravidel? díky
hlavně musí být IMHO pořádně upevněn, jinak body dolů za bezpečnost, jestli u DBL taky existuje něco takovýho... sice to může být jen na soutěž, ale má to být snad upevněné aby tě to při případné nehodě nepropasírovalo i se sedačkou skrz čelní okno, alespoň to tak je u SQ kategorí, tak na to pozor
pravidla říkají: Přednísedadla musí být pevně namontovaná. Je možné je sklopit, ale nesmíse vyndávat. Ozvučnice
musí být v zadní části vozidla, ale maximálněpo přednísedadla a umístněné pod úrovní bočních
oken. Pokud v té části nejsou boční okna, tak musí být ozvučnice pod úrovní spodní hrany (ve svém
nejvyšším bodě)bočních oken, když není pro danou kategorii výjimka.
nad okýnka to může mít extreme a outlaw. takže ozvučnice může být kdekoliv od B sloupku dozadu pod úrovní okýnek.
o přidělání bedny se v dbl nemluví ale z vlastní zkušenosti je i výsledek lepší když je přidělana, byt jen kurtou :-)
Jindro díky, to musím zkusit:-)