Navštíveno 14815x
Ahoj,
na techto odkazech jsou aktualizovana pravidla pro rok 2013, tazim v EN, česká pravidla musím prvně přeložit.
[ Link ] [ Link ] [ Link ]
20.02.2013, 14:00 |
CHUROS | Upraveno: 2013-02-20 14:01:29
Ještě uvodní slovou Manuela pro rok 2013
mimo jine zminuje pro dBL aktualni verzi CD 15
[ Link ]
který ještě ale není k dispozici :-) tak snad do začátku sezony bude :-))
Jsou pro SQ soutěže povoleny i značky reproduktorú na domácí High End?Múžou být použity i vyrobené zesilovače?Děkuji
29.03.2013, 18:21 |
Diner Luuker: Podle pravidel u reproduktoru by nemel byt problem (pro pouziti ve vozidlech musi byt urceny jen aktivni prvky).
Vyrobene zesilovace a zesilovace pro pouziti mimo auto jsou povolene jen v kategorii Profi
29.03.2013, 18:35 |
Luuker | Upraveno: 2013-03-29 18:45:06
Já jsem o soutěži uvažoval,ale nikdy jsem se k tomu nedostal.Profi? Já ale profík nejsem,nebo to je označení pro ti,co tomu extra hoví?Jinak si myslím,že jsem to zvládl docela extrémě:)Zatim top co jsem slyšel:)Ale rozhodně mě to nestálo víc jak 10000e
Jen nechápu,jak je to celkem špatně vymyšlené.Třeba i sprosté LM3886t za 180kč když se z toho postaví hezkej zesilovač,tak to kvalitou zvuku strčí kdejakej autohifi zes. za 20klackú do kapsy a tak naco 10000euro???Snad je to o zvuku a né o prachách.
není reproduktor taky aktivní prvek tak náhodou???
30.03.2013, 11:54 |
PekG To Marťas1: co do toho šťouráš?!! :-D
Ale repro se fakt nebere jako aktivní součást potvrdil mně to jeden rozhodčí z čr a jeden ze sr a nezávisle na sobě.
PekG: nešťourám :) vím že třeba na Evropě v Amaterech vyhrála Vectra s reprama Scan Speak Revelator a to je vlastně home hifi řada..
Revelator nejni rozhodně třída hi-fi ale HIGH-END a to sakra velkej.
30.03.2013, 14:33 |
swep reproduktory jsou klasifikovány jako pasivní komponenty, já sem měl taky měniče, které nebyly určeny pro autohifi
Luuker: Už jenom to, že jsi schopen si zesilovač postavit tě řadí do profíků :-)
A profík neznamená, že auto pod 10 000€ tam nemá šanci.
S pravidly se dá polemizovat, rozhodně ne vždy jsou ze všech pohledů fér, ale jsou to proavidla a musí se respektovat, protože platí pro všechny stejně.
Tak to je pecka.Už se těším,až to letos dodělám,myslím,že to bude stát za to.Mimochodem zesiky pro přední repro budou DPA110 předzesilovač pro sub Aldax Subsenior:)Ale vše v trochu směravější podobě u středovíšek kvuli prostoru v autě a jeho vlivy:)