Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > EASCA > EU finále v ČR??

o Navštíveno 15612x o
o 01.10.2012, 10:49 | MARWiN
když je tady takový pěkný forum, tak se zeptám, jak je to s tím EU finálem? Bude teda něco? Případně kdy a jak to bude probíhat... jde mi o to, že zatím moc nevycházím s časem, takže bych se možná ukázal jen na sobotu

A ještě jedna drobnost, dokážu si představit jak je to asi složitý a nákladný organizovat, ale nedala by se nějak na příští sezónu udělat lepší (myšleno větší) propagace EASCA? Já se o tom dozvěděl víceméně náhodou ale podle mého názoru by to mohlo přitáhnout víc lidí,kdyby se o tom "vědělo" :) ale to jenom rejpu

o 01.10.2012, 12:51 | Toxxx
Finale ma zaujima tiez koli casu ci sa stiham trosku pripravit:) Snad sa to vyvesi co najskor aby tam prislo viac ludi:)
o 01.10.2012, 20:43 | ivls
jj, jako kluci bylo by asi dobre to vedet aspon mesic s predtihem - coz je asi zrovna odhadem ted, podle nepodlozenych zprav - jde o to, ze lidi treba smenujou, maj ruzna zamestnani a potrebuji nejakej cas na to, aby si v praci zaridili
- jinak i ubytovanu je dobre bloknout zavcas
o 02.10.2012, 07:37 | ivls
ha a pak, ze nic :D

[ Link ]
o 02.10.2012, 16:30 | CHUROS | Upraveno: 2012-10-02 16:31:26
Ahoj, diky Ivanovi to vite.

Doplnim nejake dalsi informace:
1.) Do 12.10 prosim potvrzeni ucasti CZ ucastniku na libor@easca-czech.cz

1. a 2. misto v kategorii ma ucast zajistenu, 3. a 4. jsou jako nahradnici, popr. pokud se budou doplnovat mista v kategorich.

2.) Vsichni registrovani musi mit aktualizovanou a doplnenou stranku Hall of Fame na foru [ Link ]
Ostatni staty to zacali intenzivne plnit, tak mne prosim nezklamte a prosim v EN jazyce.

3.)Organizace
Vstup do haly bude pravdepodobne mozne uz v patek vecer. Vyhlaseni bude spolecne v nedeli nekdy po 16.00 tak s tim pocitejte. Prosazoval jsem vyhlaseni SQL a dBL zvlast, vzdy v ten den, nicmene jsme jediny stat, ktery to pozadoval, vsichni vubec nechapali muj pozadavek :-) Asi vic kalej :-)

Jelikoz moc nestiham cist ruzna fora, na e-mail se reagovat snazim.

o 02.10.2012, 19:12 | Toxxx | Upraveno: 2012-10-02 19:12:45
Uz som potvrdil ucast. A pokusim sa doplnit Hall of Fame co najskor.
o 03.10.2012, 17:09 | hifim@ni@k
Chtěl jsem doplnit Hall of Fame. Zaregistroval se, ale nenabídne mi to vytvoření nového příspěvku. Přihlášený jsem, mohu zakládat nové příspěvky všude, kromě Hall of Fame. Zkoušeno na Mozzile i Exploreru. Zkoušel to i lukeee.cz přihlásit se na mé údaje ze svého počítače a to stejné.

Nejde ani odhlášení, vyhodí to hlášku: The link you are trying to reach is no longer available or is invalid.

Při kliknutí na nick to vyhodí toto: You are not allowed to enter this page. You do not have the required permissions to enter this page.

Má někdo podobný problém?
o 03.10.2012, 17:25 | CarMedia.cz (P) | Upraveno: 2012-10-03 17:25:29
Radim Bluma to samé, akorát mi před chvilkou psal, že mu to prostě nejde vložit.. Jinak s odhlášením má problém asi každý.. :-D
o 03.10.2012, 18:26 | hifim@ni@k
Už to jede, řešil to Churoš.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3386 sekund.