Navštíveno 1483x

08.11.2008, 10:21 |
cupra.165 | Upraveno: 2008-11-08 10:26:32
Zdravím,mohl by mi poslat někdo dobré reference na aku přenosný vysavač do auta nebo na úklid po malém v domácnosti? Jak dlouho vydrží vysávat,jsou všechny na stejné brdo nebo je tam rozdíl v kvalitě? Moc děkuji za každý poznatek

09.11.2008, 00:20 |
cezetko | Upraveno: 2008-11-09 00:21:25
Máme doma: Aku vysavač Philips FC 6142/ 01
Ruční vysavač Mini Vac
účinné čištění rozlitých tekutin a suché špíny
mokrý a suchý systém
napájení 4,8 V
Delší doba provozu na akumulátory NiMH
příjemná rukojeť
rukojeť s okem na zavěšení zajišťuje optimální uchopení
plochý podstavec na stůl a na stěnu
štěrbinový nástavec, kartáčový nástavec a stěrka
snadno nasaditelná hubice, lze mýt v myčce
barva: bílá s modrou
První nabíjení je 16hodin. Vysávat vydrží 9 minut. Pak se zase musí nabít. Nikdy jsem nezkoušel, jak dlouho. Prostě je v nabíječce pořád. Je to takovej držák na zeď.
Saje dobře, do auta, do kuchyně je to supr. Dobře a rychle se to čistí a meje.
Jinak jsem ho koupil v Globusu asi za 1590,-
V kvalitě je velký rozdíl. Ty za 500,- (taky globus) akorát dělají hluk a nesajou
Máme Philips Cucina 7,2V uz asi 2 roky, rodiče taky, spokojenost, výdrž, výkon...
Diky kluci za tipy,jdu nakonec do toho philipse,vypada rozumne :-)
Tak da někdo nove tipy?
V roce 2008 sem koupil Minivac od Philipse a dnes je po nem. Baterka zdechla na dobro. :-)
Mno pokud ti slouzil dobre, nechej vymenit akupack.
Jinak ja muzu doporucit tycovej Electrolux (AEG) s LiIon aku 18V tusim, ale cena je trochu jinde.
Pokud do auta, tak nakej vysavac, kterej ma pripojku na 12V, pokud do domacnosti, tak ten co jsem rikal.
Electrolux ZB 2943 Aku ErgoRapido
tez mam ergorapido, ale s nimh, ted je vydrzi po cca trictvrte roce pouzivani obden vyluxovani 40m2 cca 30-40minut, ale musim rict ze jak to ma dva rezimy sani, tak to poustim jen na ten nizsi. V byte je jen prach z obleceni a luzkovin atd a nase vlasy, zadny psi chlupy, ani obdobnej extremnejsi bordel a podlaha vsude plovoucka nebo dlazdicky v koupelne, takze to bohate staci, a musim rict,ze po prelepeni te modre diody cernou izolepou, jsem s tim strojem naprosto spokojen ;-)