Navštíveno 654x

Uz jsem opravdu otravenej z meho 512 kbps / 500kc ,- mesicne ktere funguje tak 20% casu tak nastal cas na zmenu:) nejradsi bych kabelovku UPC ale bohuzel v mem vidlakove nerealne:( resp. v overeni dostupnosti jsem mou adresu nenasel:( takze to vypada na ADSL - 8MB za 500,- je rozumne, ale zase + pevna linka navic (ktera neni vubec, musela by se udelat nova)..
Kazdopadne ktery poskytovatel myslite ze je nelepsi? Na O2 tady kazdy nadava, tak nevim? Co ten Volny? Thx..
Nikde odpověd nedostaneš ... Každopádně jsi Nej Akci O2 co kdy byla projel před pár dny :D
no já osobně nějaký čas vydržím a jdu od O2 kvůli poplatku za telefon. Přeci jen platit za net s tel nějakych 1100kč je mazec ! Raději volny bez tel za 700 myslím.
nj, volny sice skvělej, na jejich stránkách ti v tom formuláři dostupnosti vyhodí, že je ten jejich ADSL net bez poplatku za pevnou možnej, ale já když jsem si to objednal a měsíc se nic nedělo, tak mi bylo sděleno, že už třetí den po objednávce byla žádost zamítnuta, protože v mým místě na to není nějak technicky možný (P3)a že ten ověřovací formulář je jenom informativní a nepřesnej. takže mám O2, za net platim 580Kč (na půl roku to bylo za 50%) a příští měsíc to bude počítám těch 780Kč. na O2 si nemůžu stěžovat, běhá to jak má, navíc ted zrychlujou
Taky mam o2 ten zakladni tarif a platim s telefon 830,- navic pre mem nedavnem reseni reklamace na rychlost, mi docela pekne vyhoveli takze pohoda :)
no vida, ono to s tim, že na O2 každej nadává nebude tak horký
Já objednal v tý akci 8Mbit+pevná+modem za 1Kč za 500Kč/měs. tak snad mi to brzo zprovozní (nemám aktivní pevnou)
jako dj.DEKL,ale mě už to chodí asi 14dní,objednávka,pak zřízení trvalo cca 4dny,sevším všudy,což jse super a jede to super,bez problému
Oki diky, jeste cinknu do UPC jestli nahodou to neklapne:) a pak to pofacknu taky asi.. Byla vcera posledni kapka kdyz mi spatne spojeni zahodilo AA na ruce v online pokeru:D
Tak UPC opravdu neklaplo, objednal jsem nakonec toho volnyho bez potreby pevne linky, 8MB / 699,- mesicne.. Snad to bude ok:)
Takže roční smlouva u O2 (500Kč/měsíčně) brzo vyprší a mám otázku co dál s ADSL (900Kč/měsíčně nic moc)... dá se sehnat něco levnějšího? Pevnou linku nepoužívám... lokalita Praha 8

23.10.2009, 20:19 |
clown dekl .. aktivuj to znovu :o) jen nevim, zda si mel rocni nebo 2 rocni smlouvy ..
u tech dnesnich je to 24 mesicu, prvnich 12 platis 500 pak uz 750 :o) bez linky :o)
já nevím, ale v dnešní dobš mi přijde jako nejvštší hovadina se u někoho vázat na dva roky, kor když jde o internet..
Na dva roky se upisovat nechci... maximálně ten rok. Koukám na nějaký
[ Link ] a to se mi celkem líbí...

24.10.2009, 23:27 |
Daryl (A)
je uplne jedno, od koho to mas. Technicky to je stejne,pac se jedna o stejny draty. spise jde o to u koho vychytas nejakou akci.
Mam O2 8 mega za 499 kč včetně poplatku za linku a sem spokojen,dobrá akce. Jo a zřízení linky bylo za kačku.

25.10.2009, 00:15 |
Daryl (A)
JA MAM A1M.CZ 20mega + IPTV i s HBO digital za 890 /mes. Ale to je po optice ...
ja mam O2 8Mbit (reálně tak 3,5) za 601Kč měsíčně, zřízení pevné bylo za 1,- -funguje tak jak má, nepadá, jsem spokojený(optika v mém bydlišti ještě dlouho nehrozí, takže mi to ještě nejspíš ještě chvíli vydrží)
Takže jsem jim pohrozil odchodem ke konkurenci a nabídli mi ADSL 8Mb+300min na volání z pevné za 620Kč :o) Tak jsem zůstal u O2
Já platím za 16Mbit 549,- i když to lítá, tak jsou časté výpadky a někdy to kolísá, nevím proč..
To já sem překvapivě spokojen (rychlost kolem 6Mbit) a za rok bez výpadku...