Navštíveno 729x

Kolem 10K, vubec tomu nerozumim ale chtel bych neco slusnejsiho.. Zrejme asi Nikon / Canon jenom ze?
Predstavoval bych si neco takoveho
[ Link ] Neco mezi zrcadlem a kompaktem:D kompakt ktery bude fotit jako zrcadlo:o)) Se mnou je to tezky no..
kup rovnou zrcadlo...a fot na auto :D
a olympus by se ti nelibil?? maj ted docela pekny modely....a asi by ses vesel i do 10tis, foti fakt super
ja mam sice trosku starsi model..... SP 550uz a nedela to spatny fotky, jenze ja ho mel v dobe kdy stal 16k ted ho koupis uz od 8k

02.03.2008, 10:20 |
choze no osobne bych olympusa nebral, spíš se podívej na panasonic FZ8, a nebo 2k přidej a vem zrcadlo od Nikonu.
No prave ze ten Olympus se mi docela libi:) Co ten Nikon jakej myslite? Zrcadlo bych rad ale nevim jestli bych s tim umel fotit stejne:o) a aby to nebylo prehnane veliky..
zajímal by mě váš názor na olympus e-450 kit, můžu ho mít za necelý 6t kč což se mi celkem líbí, chci ho na normální focení, mám kompakta, ale rád bych občas udělal opravdu kvalitní fotku.
Olympus KRAVINA, proboha. Na úrovni EVF jsou daleko lepší značky a který sebevrah by kupoval E450, když Olympus s výrobou zrcadlovek skončil? Za rok to bude v popelnicích :-)
Martyn - mrkni třeba na Sony DSC-HX100V (to mě napadá tak z hlavy) nebo některé nejvyšší modely Panasonicz FZ (teď nevím jistě, jestli zrovna FZ100) měly dobrý recenze. To jen tak co mě napadá před spaním. Olympus prosím ne :-)
Ale jinak EVF jsou velikostně skoro jako zrcadlovky - takže to už za 10k je lepší vzít lowend zrcadlo z bazaru se zárukou (a oželit třeba videosekvence výměnou za zřetelně lepší kvalitu fotek).
já bych teda touto cestou nešel.. myslím Sony s čipem 1/2,3"
to rozhodně KIT za 6tis. Olymp 450 je super volba do začátku
jasně Canon 1100D nebo Nikon D3100 je lepší ale tam už budem kolem 10tis.
[ Link ]
Ozzy - jenže Olym 450 to pak skončí, je to prostě mrtvý. Navíc ty Olympusy šumí jako prase, stačil mi ten 4/3 formát v bezzrcadlovce.
Martyne, fakt by sis měl koupit zrcadlovku :) I zrcadlovka má automatickej režim pro losery :)
my máme služební foták v Public Releation tuším Olympus 520 a protě good low zrcadlo !
Jenže to už je low, že lower být ani nemůže :-) I dnešní nejhorší modely C/N jsou o dvě třídy lepší (i když to je dáno i tím, že jsou novější).
Martyne, napiš mi na FB svoje požadavky a probereme to :) Posledních půl roku taky pokukuju po novém foťáku do kapsy, takže se na trhu orientuju.