Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Plna moc

o Navštíveno 1225x o
o 01.01.2008, 16:15 | tesil
Ma prosim nekdo zneni plne moci k odhlaseni auta na jinou osobu? Chci to jit zitra vyridit za manzelku a nerad bych, aby me urednik kvuli nejakymu slovicku poslal doprdele, kdyz uz to budu mit vystaty. Diky.

o 01.01.2008, 16:40 | bafis
PLNÁ MOC

Dne.......................................
Já.................................... Rodné číslo.........................................

Trvale bytem..............................................................................

Zplnomocňuji.............................................................................

Rodné číslo................................................................................

Trvale bytem................................................................................

K provedení níže uvedenených úkonů u vozidla tov. značky...........................

RZ......................... VIN (č.karoserie) ...................................

k ..........................................................................................................................

.......................................................................................................................

Podpis zmocnitele...........................................................................

Plnou moc přijímám v plném rozsahu.

Podpis zmocněnce...........................................................
o 01.01.2008, 16:44 | aphex
Před 14 dny jsem to taky zařizoval. Tohle jim stačilo.

Plná moc

Já, níže podepsaný ....................
nar. ..................
trvale bytem .....................

z m o c ň u j i

pana ................
nar. ..................
trvale bytem .....................................

pro zastupování ve věci odhlášení os. vozidla BMW SPZ ............

V ............... dne ...................

...........................
Zmocnitel

Plnou moc přijímám

V .................. dne ...................

.............................
o 01.01.2008, 17:13 | Pepíno_Honda
máš to v majlu..
o 01.01.2008, 18:18 | tesil
Super, diky vsem.....
o 15.10.2014, 23:31 | Horal-11
zdravíčko, jsem psaný v odhlášce, jak to udělat aby jako majitele uvedli manželku? případně co má být v plný moci nebo když půjdem spolu na magistrát stačí jen OP? díky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3169 sekund.