Navštíveno 1225x

01.01.2008, 16:15 |
tesil Ma prosim nekdo zneni plne moci k odhlaseni auta na jinou osobu? Chci to jit zitra vyridit za manzelku a nerad bych, aby me urednik kvuli nejakymu slovicku poslal doprdele, kdyz uz to budu mit vystaty. Diky.

01.01.2008, 16:40 |
bafis PLNÁ MOC
Dne.......................................
Já.................................... Rodné číslo.........................................
Trvale bytem..............................................................................
Zplnomocňuji.............................................................................
Rodné číslo................................................................................
Trvale bytem................................................................................
K provedení níže uvedenených úkonů u vozidla tov. značky...........................
RZ......................... VIN (č.karoserie) ...................................
k ..........................................................................................................................
.......................................................................................................................
Podpis zmocnitele...........................................................................
Plnou moc přijímám v plném rozsahu.
Podpis zmocněnce...........................................................

01.01.2008, 16:44 |
aphex Před 14 dny jsem to taky zařizoval. Tohle jim stačilo.
Plná moc
Já, níže podepsaný ....................
nar. ..................
trvale bytem .....................
z m o c ň u j i
pana ................
nar. ..................
trvale bytem .....................................
pro zastupování ve věci odhlášení os. vozidla BMW SPZ ............
V ............... dne ...................
...........................
Zmocnitel
Plnou moc přijímám
V .................. dne ...................
.............................

01.01.2008, 18:18 |
tesil Super, diky vsem.....
zdravíčko, jsem psaný v odhlášce, jak to udělat aby jako majitele uvedli manželku? případně co má být v plný moci nebo když půjdem spolu na magistrát stačí jen OP? díky