Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > vestavěná trouba a varná deska

o Navštíveno 4388x o
o 02.12.2007, 20:31 | Petura
Pomalu začínám řešit novou kuchyň do které bych chtěl vestavěné spotřebiče. Plynovou varnou desku, el. troubu a myčku.
Mám prospekty od Gorenje, Zanusi, Siemens, Bosch, Elektrolux, Baumatic a AEG ...
Jelikož u jednotlivých výrobců jsou cenové rozdíly opravdu veliké, tak mě zajímá kdo s čím má jaké zkušenosti, popř. kdo řeší (řešil) stejnou věc?
Cenu bych viděl tak na cca 25+- za desku a troubu, myčka cca 15+-

o 02.12.2007, 21:12 | Antonio
no prave resim to same,zatim jsem se jen dival po cenach a par obchodech, tak ti moc neporadim,ale rad se priseru:-) jenom s tou cenou nejsem tak odvazny:-) shanim neco kolem 15+-...
o 02.12.2007, 21:36 | M.Á.R.A.
z vlastní zkušenosti, máme troubu, desku, digestoř od zannusi 8 let a bez problémů, myčka je AEG a to je to samý, taky pohoda.Co jem jen slyšel, tak bych se vyhnul Baumaticu, jinak ostatníma jmenovanýma značkama si myslim nic nezkazíš.
o 02.12.2007, 21:40 | Petura
na myčku jsem koukal na Bosch(ku) a AEG se mi taky zamlouvá, ještě jsem slyšel že myčky Siemens jsou indentické s Boschem, akorát je dělá odpolení směna pod jiným logem :o))) co je na tom pravdy?
o 02.12.2007, 22:07 | dj.DEKL
Máme Zanussi a spokojenost
o 03.12.2007, 09:55 | Conan
Zanusi deska + trouba + digestoř, myčka Ariston -> 5 let vše OK.
o 03.12.2007, 10:31 | johanik
JA mam doma digestor, desku a mycku Baumatic a troubu Zanussi, vse naprosto OK a sem spokojenej, i cenove to bylo docela v pohode
o 03.12.2007, 10:48 | Beda
MIELE - vse ostatni je kompromis :)) , ale do 25 asi nee. Mel jsem kdysi Gorenje sporak a digestor a taky jsem si nestezoval
o 03.12.2007, 11:02 | Petura
Baumatic je s cenou nejníž, tam bych se s deskou a troubou mohl vejít do 20, myčka s největší pravděpodobností bude BOSCH(ka) nebo AEG ...
Zanussi taky zvážím, přeci jen mi přijde známější...
budu to muset přepočítat, páč jsem zapoměl na digestoř a ještě nějaký kravinky ....
nakupovali jste na netu nebo v kamenným krámu? popř. doporučtě prodejnu v jižních čechách (okolí Strakonic)

o 03.12.2007, 11:06 | johanik
kupoval sem vse krom trouby na netu, vsechno prislo vcas, bez problemu, hledal sem nejnizsi cenu, takze kazdej spotrebic nekde jinde a vse OK
o 03.12.2007, 11:47 | muSlim
Mám Electrolux a mazec :o)
o 03.12.2007, 14:08 | Conan
Vše z netu z jednoho obchodu - [ Link ] s komfortním doručením až do bytu.
o 03.12.2007, 19:35 | Pekys | Upraveno: 2007-12-03 19:36:46
řešil jsem to nedávno a skončil jsem s troubou a deskou od baumaticu, plynová deska má nějaký pojistky proti zhasnutí plamene, piezzo zapalovač.
Trouba klasicky horní, dolní ohřev v kombinacích s ventilátorem, gril + turbogril, rozmrazování.
Ve výbavě trouby je minutka, auto start a auto stop pečení, některý trouby mají propojení se sondou, která pozná kdy je maso upečený.

Katalický číštění je dobrý, nicméně pouze u dražších modelů.

Myčku mám AEG, hned po Miele jsou nejlíp hodnocený AEG a Bosch. Na nic jinýho bych nekoukal. Co jsem slyšel, tak třídu A-A-A si každá firma určuje sama, kromě energie, takže je lepší koupit A-A-B třeba od Bosche, než A-A-A od nějakýho nonamu (Candy apod.)

Jo a samo že jsem spokojenej :o))
o 03.12.2007, 19:38 | Pekys
a ještě ohledně cen, našel jsem ceny na netu a za stejný mi je dalo kuchyňský studio který mi dělalo kuchyni.

A jestli plánuješ kuchyn, tak nezapomen na baterii a dřez. Taky to stojí nemalý peníze a v kalkulacích od studií to není zahrnutý. Doporučuju Franke, sice dražší, ale kvalitní. Baterie se sprchou, nemůžu si to vynachválit.
o 03.12.2007, 21:19 | Petura
no a co výrobky MORA? loni jsme kupovali do bytu sporák se sklokeramickou deskou MORA a musím říct, že trouba i deska je super ...
jako od trouby chci aby měla otočný rožeň, což má málokterá, sice to je funkce která není stále v provozu ale zase jednou za čas potěší (třeba na kuřátko)

tohle se mi docela zalíbilo [ Link ]
o 03.12.2007, 21:23 | Petura | Upraveno: 2007-12-03 21:31:31
ještě mi jde o to aby, jsme mohli použít starší "typ" plechů do trouby, to bych řek že je dost důležité, nebo aby k troubě šli v pohodě přikoupit plechy (pekáče)

a vzhledově se nám líbí tahle deska [ Link ]
o 04.12.2007, 08:46 | RedBaron
Nekupuj to s knoflíkama, nateče ti tam voda z knedlíků a skončils :o)
o 04.12.2007, 10:38 | Petura
RB: to jako fakt? většina plynovejch má knoflíky, apoň teda ty s cenou kolem 6tis
o 04.12.2007, 17:16 | Honza33
Co třeba Whirpool, má někdo zkušenosti s touhle značkou?
o 04.12.2007, 22:01 | Dr.T | Upraveno: 2007-12-04 22:02:08
My ted cekame na todle:
Varna deska:
[ Link ]
trouba:
[ Link ]
Mikrovlna:
[ Link ]
Mycka:
[ Link ]
Pracka:
[ Link ]
Digestor:
[ Link ]

Snad nam to stihnou dodat do vanoc, v lednu uz kompletujeme.
Vse nam vybirali kluci ve velkoskladu euronics, takze jim bylo jedno co vezmem, takhle to vyslo nejlip v pomeru cena vykon, rikali ze na nekterych vecech se nesmi setrit, kde to slo sli do levnejsi znacky a jeste dali k tomu vysvetleni.
o 04.12.2007, 22:52 | choze
Dr.T - velmi dobrý výběr, Fagor umí dobrý odsavače, zbytek nic moc, jinak vřele doporučuji Electrolux, Siemens, Bosch, AEG, něco od Zanussi.
o 05.12.2007, 06:07 | Petura
včera jsem viděl na živo výrobky MORA a musím říct že se mi to líbilo, vypadalo to líp než baumatic a fagor co byl vedle ...
zanussi taky nevypadali špatně akorát trouby neměly otočný rožně :o(
takže opravdu s největší pravděpodobností koupím troubu a desku MORA, digestoř taky MORA a myčka od Bosche
o 05.12.2007, 10:30 | muSlim
2 Dr.T: Mám ten istý digestor :o))))
o 05.12.2007, 11:25 | Luke_288
kuchyň budu mít komplet spotřebiče Ariston, ono je to stejně asi jedno, podělat se může i Miele, ale slyšel jsem, že Baumaticu je dobrý se vyhnout, že je statisticky poruchovější.
jinak jestli ti tu kuchyň bude skládat nějaká firma /studio/, tak si zjisti, jak je to se sehnáním vlastních spotřebičů, protože třeba moji kuchyňáři při dodání vlastního vybavení účtujou za montáž 2000Kč/ks, tak abys potom třeba to, co ušetříš nevrazil do montáže
o 05.12.2007, 14:43 | Dr.T
v Electroluxu mame spotrebice nyni a maxim. spokojenost (pracka, velka lednice a mikrovlna), ale kdyz se berou vestavne, tak je rozdil v montazni hloubce, u plytkych modelu uz pak cenovka vysoko skace, kdyz srovnas tu pracku AEG - stejna jako matersky electrolux, pouze nema displej, funkce a systemy jsou ale uplne stejne, a kvuli displeji priplacet nekolik tisicu - kdyz to stejne bude za dvirkama skrinky schovane.... Nedoporucili mi brat dotekove ovladani, ne vzdy se trefis a ne vzdy to sepne... pekne krasne mikrospinac...
mycka a pracka - nema smysl setrit - jak kvalita prani (myti), tak spotreba
Co vim o MORA - levne modely nic moc, nejvyssi rada uz je konkurenceschopna, ale nejvyssi, tudiz cenovka nekde jinde, takze u konkurence zaplatis min.
My jsme to vybirali tu sestavu asi 3 vecery se zenou doma, pak jsme sli za znamyma do velkoskladu euronicsu a tam nam to poupravovali. A to je vysledek - a ofiko soucet nekde kolem 92.
o 06.12.2007, 09:14 | RedBaron
Já teď budu kupovat pračku, mikrovlnku, myčku, troubu a varnou desku a jsem docela příjemně naladěnej do BOSCH/Siemens/AEG jako střední třídy. Může mi někdo říct, jestli je to dobře nebo špatně?
o 06.12.2007, 16:58 | muSlim
2 RedBaron: myslím si, že tým nič nepokazíš :o)
o 30.06.2010, 08:42 | Lucni.konik
Máte někdo spotřebiče Brandt?
o 01.07.2010, 15:39 | Pepe
Já jsem řešil totéž před půl rokem a měl to ztížený tím, že jsem neměl peníze a přesto chtěl něco lepšího. Na začátek jsem vybral Bosch a když jsem viděl celkovou sumu, tak jsem polknul a šel od toho. Přes Ikeu, různý Chorvaty a Italy jsem ale zase designem a kvalitou skoncil u Bosche. Tak jsem zariskoval a koupil vse pres net a dokonce castecne z nemeckych shopu. Vyslo to na pulku oproti doporucenym cenam a doufam, ze to nebudu muset reklamovat.
Akorat desku jsem koupil od Mory, protoze srovnatelna od Bosche stala dvojnasobek. Jinak u Mory se mi nelibilo, ze odsavac ma modry podsviceni, trouba cerveny a mikrovlnka bily se zelenyma diodam nebo tak neco.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.6208 sekund.