Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Reference reprobeden PURE ACOUSTICS?

o Navštíveno 7534x o
o 13.07.2006, 00:23 | alfista
Pánové dneska jsem se prošel prodejnou DATART a mé oči uzřely na reprosoustavě PURE ACOUSTICS XTI 100, přičemž mě velice zaujaly parametry

- XTI 100 F ( přední )
Zpracování výkonu (RMS) - 250 W
Frekvenční rozsah ( + / - 3db) - 38 Hz - 22. 0 KHz
Citlivost ( + / - 3db) - 91 Db
Jmenovitá impedance - 4 - 8 OHM
Konfigurace měničů - 3 pásma, 4 měniče
Basový - 2x 6. 5 "
Středotónový - 1x 6. 5 "
Výškový - 1x 1 "
Dělící frekvence - 2. 5 - 3. 5 KHz
Povrchová úprava - Třešeň
SAMOSTATNÁ CENA ZA PÁR: 4989, -

- XTI 100C ( centr )
Zpracování výkonu (RMS) - 150 W
Frekvenční rozsah ( + / - 3db) 65 Hz - 22. 0 KHz
Citlivost ( + / - 3db) - 90 Db
Jmenovitá impedance - 4 - 8 OHM
Konfigurace měničů - 2 pásma, 3 měniče
Basový - 2x 5 "
Výškový - 1x 1 "
Dělící frekvence - 2. 70 KHz
SAMOSTATNÁ CENA : 2490, -

- XTI 100 S ( surround )
Zpracování výkonu (RMS) - 150W
Frekvenční rozsah ( + / - 3db) 65 Hz - 22. 0 KHz
Citlivost ( + / - 3db) - 88 Db
Jmenovitá impedance - 4 - 8 Ohm
Konfigurace měničů - 2 pásma, 2 měniče
Basový - 1x 5 "
Výškový - 1x 1 "
Dělící frekvence - 3. 50 KHz
SAMOSTATNÁ CENA ZA PÁR: 3089, -

5 beden za celkovou cenu 6990Kč

teď jsem dorazil, dívám se na net a našel jsem je i tady
[ Link ]

bohužel jsem je zatím neslyšel hrát a značku PURE ACOUSTICS jsem dneska viděl poprvé. Nevíte někdo jak to hraje/může hrát? Podobné repro od konkurence +- 5tis. Kč nahoru

foto k příspěvku  od alfista

o 13.07.2006, 07:07 | Dave0401
no chtelo by to slyset ale asi PURE HIFI to nebude za tu cenu ;))
o 13.07.2006, 08:39 | Bingo
taky mam o ne zajem, ale nejdriv si je chci poslechnout v Praze na Krizikove ul.: [ Link ]

U XTI si lidi stezovali na neprilis kvalitni konstrukci - rada QX by mela byt vyrazne lepsi a neni o moc drazsi

[ Link ]

PureHifi to asi nebude, ale normalnim smrtelnikum to stacit bude :-)
o 13.07.2006, 11:07 | clown
v posledni Stereo & Video je test ..

za ty penize super .. "americka stika v cekem rybnice"

dalsi varianta pro lidi co nevi, zda Dexon, nebo nizsi radu AQ ..

Na Krizikovy sem bym, kdyz sem kupoval novy AV, provedenim se mi to moc nelibi .. , ale to je asi tim, ze to neni cerny :o)
o 13.07.2006, 11:24 | Dave0401
je pravda ze ta QX rada uz vypada lip...

musim to nekde poslechnout...
zajima me to sameho, jak to muze zahrat... tipuju filmy parada ale jak na tom bude SACD atd... to nevim...

... ale za ty penize ... lepsiho nic nebude
o 13.07.2006, 22:31 | alfista
chlapi díky za info! Ta řada QX je rovněž zajímavá! V DATARTU měli pouze XTI s tím, že mi to zapojí, takže to příští týden uslyším. Řadu QX tam (zatím) nemají.

co jsem našel hodnocení na netu: řadu XTI někdo vynáší do nebes a někdo po ní dost plive VIZ názor na videoexpert v diskusi pod produkty:
neblázněte Pure Acustic je slušně řečeno "šrot" dobře vypadají ale to zpracování je děsné máím osobní zkušenost s touto značkou během měsíce jsem reklamoval basák který přestal hrát a přední bednu která se rozklížila. Musel jsem se dost snažit abych vůbec dostal peníze zpátky pořád mi nutily nové bedny Pure se slevou. dejte si na ně pozor nevím kdo to sem dováží
...

Míním to používat při sledování filmů + metal a moje staré Unitry dosluhují :-)))
o 25.02.2013, 20:14 | Matti.21
Ahoj všichni.
každý má svůj názor.záleží kdo si co vybere a nebo čemu věří.Já mám bedny PURE ACOUSTICS XTI 100S černé barvy.
Je to americká značka beden.koupil jsem je protože jsem o nich četl jen samou chválu.taky mě zaujala cena za ty parametry co uváději.tojest kvalita versus cena.jsem s tímto zbožím maximálně spokojen.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3393 sekund.