Navštíveno 403x

V úterý mě předjelo auto a odlít od něj šutr, prozřetelně jsem si zapsal SPZku a dnes jsem přišel k autu a na sklu je 15cm prasklina.. Vím, že dřív to šlo takhle na někoho hodit, nevíte jestli to jde pořád?? jak bych měl postupovat??
Díky za rady
no podle me musis mit jeho podpis ze s tim souhlasi ne?
jinak myslim ze to prave nejdem pac by to takhle valil kazdej...to se driv delalo s nakladakama...
ale mozna je to jinak
no já myslím, že to takhle už asi nepůjde.... rozhodně ne u osobáků... přeci si kvůli někomu, kdo si nepřiplatí 500 ročně za okno, nenechám sebrat bonus !

21.05.2006, 21:52 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2006-05-21 21:57:29
:-P

22.05.2006, 00:15 |
Drtič musí ti to podepsat,že to byl on....a to se většinou nestane :-(

22.05.2006, 16:18 |
Daryl (A)
jako pepino.
Zatim jsem to řešil takzo:
Našel jsem si podle spz, kde je pojištěnej, nahlásil jsem to a někdo se na to okno přijede z jeho pojišťovny podívat.. Jak to bude probíhat dál nevim. Nejel jsem v autě sám, tak mám i svědky.
ja jel do Prahy, odlitnul od nakyho auta sutr a rana, ale kouknu na sklo a nikde nic, ale po ceste z Prahy domu jsem nasel malou prasklinku a mam smulu :-(
já právě už byl několikrát svědkem, jak vlítnul šutr do okna a prasklo to až za pár dní, tak jsem si tu SPZ naštěstí napsal..
Včera moje sklo taky potkal nějaký kamínek a dnes koukám že jede od spodku skla prasklina. Mám připojištění na čelní sklo u ČP, ale nevím co s tím. Jelikož jsem to schytal na dálnici, kdo ví od koho to bylo, ale to je asi s připojištěním jedno. Jak se tedy vlastně postupuje? Mám zajít na pojišťovnu, ať mi to nechají vyměnit?

15.04.2010, 18:59 |
Draxx Jestli to mas pripojisteny, a chces menit, zavolej na pojistovnu a oznam jim to. Me nabidli pobliz meho bydliste smluvni servisy a po vyberu jednoho z nich mi rekli, ze predaji me cislo a ten servis se mi ozve....a o den pozdeji se opravdu servis ozval, chteli vedet jaky sklo maj objednat a domluveni terminu. Vymena celniho skla trvala dve hodiny a ja spokojene odjizdel s novym sklem...

15.04.2010, 19:03 |
tesil Zbysek: nebo zajedes primo do autoskla a vsechno vyridi za tebe a jeste dostanes bonus. Kdyz budou chtit, aby jsi to nahlasil, rekni ze pujdes jinam a uvidis ten cvrkot.

15.04.2010, 21:20 |
Rudi jak to píše tesil, ideálně zajet do prvních autoskel, zjistit, zda ti to vyměněj a vyříděj za tebe a u některejch ti dávaj ještě 1000Kč bonus nebo dálniční známku...
Nevíte někdo o těchto autosklech na Šumpersku, nebo Olomoucku? Abych tady neobjížděl všechny opravny a všude mě neposlali do háje.