Navštíveno 8043x

19.08.2020, 11:56 |
Kapka (M)
kluci dokážete mi prosím poradit..přemýšlím o postavení nějaké TV do výlohy prodejny..do výlohy celý rok nesvítí sluníčko-takže není tam vedro..a v zimě nepromrzá..ale co řeším je nějaká doba zapnutí-vypnutí..aby neběžela celý den,třeba na nějakém externím napájecím časovačem si nastavit 6-21 hod..aby to neběželo přes noc..nacpu nějakou prezentaci na USB (fotky nebo video)..ale jak vyřešit to autamické zapnutí a spuštění nějakého souboru na USB?

19.08.2020, 12:40 |
htd philips bdl panel...
Hlavne tam nedavej televizi, nebo za ni budes muset platit koncesionarske poplatky :-D Porid panel BEZ tuneru, napr. BDL od Phillipsu nebo Iiyamu....
Nu :) ... upozorňuju, že sem ještě neměl kafe :)
1, Časovač:
Koukal jsem do svých starých LG, jedna je dokonce totálně tupá příšera bez ničeho a časovače má. Zapnout / vypnout. Ale už tam není, co udělat. Třeba novější modely t mít budou, jen o tom nevíme.
2, Zapnutí jinak:
21. století má přeci HDMI-CEC. Tím jde zařízení (TV) ovládat. Zkušenosti co mám by mě vedli asi k řešení: RPi nebo Odroid --> Kodi (LibreElec nebo CoreElec a nějakej sheduling, crontab nebo mi neříkejte, že doplněk takovýho typu v Kodi pro neprogramátory neexistuje)--> HDMI (HDMI CEC) --> TV. A mohla by ve výloze být vlastně i stará TV.
3, Nebo bych zašel do nějakýho elektra a tam "vyzkoušel" nějakýho skladníka v kravatě. Ale třeba vědět bude.

21.08.2020, 06:28 |
Kapka (M)
ok..koukal jsem na ty panely Phillips..ale nikde jsem nenašel tu možnost vypnutí-zapnutí a automatického spuštění nějakého videa třeba z USB..

21.08.2020, 07:37 |
Wasp | Upraveno: 2020-08-21 09:37:53
u nás ve firmě používáme monitory od LG, kdysi k tomu dávali pro pár kousků i freeware, kde si můžeš navrhnout obsah co a kdy na tom poběží.
Ten screen má v sobě plánovač, kdy mu řekneš, že má běžet pouze všední dny od/do případně každý den.
Konkrétně ted máme model LG 49SM5C-BF, ale tuším, že už se tenhle nevyrábí.