Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jakou banku?

o Navštíveno 8764x o
o 19.07.2018, 07:47 | All
Už to tady občas proběhlo, ale přes to se zeptám.
Potřebuju založit účet, se kterým budu moct kdykoliv manipulovat, ale na kterém asi nebude příliš velký pohyb. Chci internet banking, kartu a síť bankomatů nebo výběry ze všech včetně zahraničních co nejlevněji. To všechno s co nejmenšími náklady na provoz u spolehlivé instituce.
A teď babo raď.
Díky babo.

o 19.07.2018, 11:06 | AR
já teď šel do airbank. základ je zadáčo, ib mají vymakané, podoporují platby mobilem s nfc ale jen pro droidy. za příplatek se necha aktivovat balíček pro výběry všude.
o 19.07.2018, 11:30 | riviera.kidd
Vybery v EU ma airbank za 25,-
o 19.07.2018, 13:00 | AR
Riviera.kid: ano pokud máš verzi zadarmo...s tarifem za 100kč to máš zadarmo: [ Link ]
o 19.07.2018, 16:54 | endru.ondra
taky mám airbank velký tarif a nic neřeším ani v eu.
o 19.07.2018, 17:36 | P.E.T.R | Upraveno: 2018-07-19 17:38:22
Mám mBank od začátku, co vstoupili na CZ trh a jsem naprosto spokojenej. Za X let jsem platil jeden poplatek a to za vydání potvrzení o vedení účtu, jinak kompletně zdarma. Nové technologie mají okamžitě, výběry ze všech bankomatů včetně zahraničí zdarma, bankovnictví, mobilní aplikace. Mám tam i hypotéku.

Nemají všude pobočky, ale na pobočce jsem byl za celou dobu 1x a to když jsem podepisoval hypotéku. Vše se řeší online nebo poštou.
o 19.07.2018, 18:15 | Mr.Scully
Všude je to podobný... ČSOB mi jednou odmítli přijmou příchozí platbu asi 100k, protože se jim "nezdála". Raiffka mi už asi potřetí poslala investiční dotazník, kde když nezískám dostatek bodů, tak mi seberou část privilegií, které mám ve smlouvě. Equa má internetbanking jak z roku 1997. ČS je zoufale stará instituce (George se jim ale celkem povedl). Na mBank mi svého času ani nešla poslat platba, protože americký partner ji vůbec nenašel v seznamu všech evropských bank (Poláci bastlící to někde na koleni, no). Takže asi tak.

Nemám zkušenosti s Airbank a dost ji lidi chválí. Tak jedině asi tak.
o 20.07.2018, 14:43 | KaZaN
Já jen k Raiffce to, že po sto letech co jsme u nich už od doby, kdy začínali jako Expandia, pudu pryč kvůli jejich novýmu online a mobilnímu bankovnictví. Před pár měsíci to aktivně předělali a jsem x-krát denně nasranej jak je to debilní. Dřív byly na hlavní stránce prostě účty a na první pohled jsem měl jasno, teď furt překlikávám jak idiot sem tam, než se něco dozvím. Kdyby aspoň šlo navolit, kterej účet je primární a nenaskakoval mi tam pokaždý ten co mne absolutně nezajímá, grrrrr. A to nemluvím o tom, jak notnej kus displaye zasírají reklamama a pruzením s půjčkama, na kterou když omylem tukneš, tak Ti druhej den už volá náhončí, že sis vyžádal kontakt.... A na davové stížnosti na tu novou appku samozřejmě nereagujou a v klidu ignorujou. A to jsem se před rokem v ČSOB obchoďačce smál, že jejich bankovnictví nebudu nikdy používat, protože Raiffka ho má nejlepší :-D , tak teď je i to jejich lepší než RB... Navíc mi teď bez nějakýho mýho impulsu začala Raiffka posílat a samozřejmě pěkně účtovat papírový výpisy z EURovýcho účtu.
Airbank znám jen lehce webovej xycht, nic velkýho, ale co jsem potřeboval jsem našel.
Někdy bych chtěl vidět ty nerdy co vymejšlej ty interfacy...
o 20.07.2018, 14:56 | rover (WoodTech)
Za mě KB, mám ta několik účtů, vše zdarma a všude a pěkný IB :-)
o 20.07.2018, 14:59 | AR
ad kb, no teď tak dva měsíce z5 na to zapracovali, jinak to byla tragédie a nechápu jak u nich někdo mohl být dobrovolně. Změnit limit? Jasně, papírově na pobočce a nebo poštou...v roce 2018! Teď už to prej umí i online, kopnul sem je do prdele a šel k air bance, převod sem nechal na AB a hned se z KB ozvali a začali nabízet lepší účet zadarmo :)
o 20.07.2018, 16:06 | gizmi
PETR: jsem také leta u Mbank a po letech strzen nesmysl. Kdyz jsem zkoumal co to je, tak "pokuta za dovolenou", protoze jsem nepouzil v jednom mesici kartu :(
o 20.07.2018, 17:04 | Only_One
mám Airbank a Fio a jediné poplatky za posledních pár let, byl asi 3x vyběr z bankomatu mimo EU a platba do UK na účet. Za mě spokojenost
o 21.07.2018, 07:57 | camron
Nová banka mě též zajímá, neboť stávající mBank už mě dosti vytáčí. Poslední absurdita, co jsem zažil - poplatek 8,-Kč za dotaz na zůstatek na mém účtu na cizím bankomatu (v ČR, jen na obrazovku) a to proto, že mi bankomat asi 3x odmítl dát požadovanou částku, protože, jak jsem později zjistil, peníze neměl. Taky poplatky za převody na vlastních účtech v rámci jedné banky jsou taky fajne.
o 23.07.2018, 20:46 | Unihero
My ted, dostali k hypotéce premium účet od ČSOB, úplně všechno zdarma, není potřeba žádné příchozí částky, výběry v celém světě zdarma, mají i bonusy k účtu premium, jako že já, manželka i pes máme pojištění zodpovědnosti s plněním 6 mil, kreditní karta s 55 dní bezúročně a při nákupu elektroniky automaticky při platbě kartou + 1 rok záruky navíc.
[ Link ]
podmínky ale pro získání jsou měsíční příjem tuším 50 tis, úspory 1,5 mil nebo úvěr min 3,0 mil. tak uvidíme jak si zvyknu, odcházím od Unicredit banky i s tím že jim platím pokutu za předčasné vyplacení. UniCredit už nikdy.
o 23.07.2018, 20:59 | Bart 007
Za me airbank, mam 5 let. Na pobocce jsem byl jednou :-) pri zalozeni. Bankomaty pribejvaj.
o 23.07.2018, 22:27 | HIGHTOWER
teď jsem po 6 letech byl v AirBank, přihlásit jsem se musel a naskočili na mě obrázky :-D 2 si vybrat a pak znovu potvrdit, prý to mají už nějaký pátek a prej jsem tam asi dlouho nebyl na pobočce :-D Taky co bych tam, u internetové banky, dělal, že? :-D No, až tam půjdu zase kdo ví kdy, tak buď bude zase jiný systém a nebo obrázky si už nebudu pamatovat :-D

Jinak za cca 20 minut, co jsem tam byl, tak tam přišlo asi 5 lidí, zda si mohou tam založit účet bez nějakých poplatků. Trochu jsem nechápal, ale asi zvyk z ČS, že se kvůli každému prdu musí na pobočku :-)
o 23.07.2018, 22:32 | AR
HT: taky sem šel a pobočku, protože jsem chtěl aby převod od KB udělali za mě a to musíš jít osobně podepsat.
o 23.07.2018, 23:01 | Mr.Scully
Unihero - tyhle VIP účty má asi každá banka, některá veřejně, některá tajně. 50k příjem je dobrý, ale třeba u Raiffky měli podmínku asi 1.5M na rodinu zůstatek (na příjmu nezáleželo), pak to zvedli asi na 1.5M na osobu a pak zdražili měsíční poplatek při nedodržení a šlo to do kytek. Zvažuju VIP od ČS, ale ti pro změnu zpoplatňují příchozí zahraniční platby, což mě netěší. Žádná banka není ideální.
o 24.07.2018, 10:45 | KaZaN
Mám to jako Unihero , taky k hypo, já teda bez psa :-D U Raiffky mne taky lakovali na růžovo kde čím jako zlatá karta atd, ale pro mne je priorita použitelnost každodenní práce a ne to jakou barvu mají moje karty :-D . Na druhou stranu u ČSOB VIP taky primárně velký plky o tom jak lounge salonky na letištích a já nevím jaký kraviny ještě, pak zjistíš, že využitelnost na minimu destinací :-D Ale když se přihlásím do ČSOB bankovnictví, tak prostě vidím ty svý "miliony" a ne zasr... reklamu na půjčku, kterou fakt nechci :-D Jednou kliknu a vidím detaily, pohyby atd. Zato u Raiffky teď? Klikám 4x a když se chci na totéž podívat na jinej účet, musím kliknout zase 6x.. a pořád mi tam přes 1/4 obrazovky svítí nabídka půjčky, kterou prostě nezrušíš a to prostě fakt jako nechceš ne?
o 24.07.2018, 12:40 | Mr.Scully
Raiffka má (a vždycky měla) hroznej internetbanking. Ale u ČSOB mě zase deptá, že mi ukazuje disponobilní zůstatek, tedy včetně nějaký kreditky nebo kontokorentu nebo co tam je. Takže mi furt ukazuje o 50k víc, než tam mám. Což může znít jako povzbuzující faktor, ale když pokaždý musím kvůli realitě 50k odečítat, tak mě to fakt štve.
o 24.07.2018, 12:41 | All
Co tohle?
[ Link ]
o 24.07.2018, 13:47 | mrazik
Jsem u RB a jejich bankovnictvi na mobilu mi neprijde tak hrozny. Mam vse zadarmo, kreditka mi vydelava mesicne nejaky drobny, vybirat muzu kdekoli, historii na uctu vidim na dve kliknuti a sice je nahore prouzek s pujckou, ale vzhledem k rozliseni mobilu mi to nevadi.
o 25.07.2018, 00:34 | KaZaN
Mr.Scully Tohle dělá i Raiffka, vidíš prostě disponibilní zůstatek=prachy co máš + prachy co Ti rádi zapůjčej do mínusu. Taky furt odečítám ;-) Ale možná to jde zrušit, podle mne musí jít zrušit to, abys mohl jít do mínusu.

mrazik jako chapu, ze nekoho kdo ma ucet jen jeden, to asi tak nese*e, ale při více účtech je to o nervy, kor když ten co si oni určili za primární a naskočí po přihlášení, je pro mne naprosto nepodstatnej a tak překlikávám vždycky jak pako nejdri vpryc z toho jejich zamilovanyho a vybiram si nejdriv ten co potrebuju atd. Uplne by mi i stacilo, kdyby slo aspon navolit, kterej ma byt vychozi a kdyby si strcili tu reklamu na pujcku na kterou jim dlabu někam.
o 25.07.2018, 10:23 | mrazik
Kazan ucty mam dva a na displej se vejdou oba. Ale souhlasim, ze vybrat si primarni by melo byt mozne a reklama na pujcku je otravna, to souhlasim.
o 25.07.2018, 10:39 | KaZaN
mrazik to je divny mozna je to u mne tim, ze nektery jsou soukromy a nektery firemni, coz je to hlavni co uzasnaci tam oddelili na tisic kliků...
o 26.07.2018, 09:19 | Bucci
mBank je špatná volba... při zahraniční platbě nebo SEPA tě natáhnou na kurzu o ranec...

Equa - výběry v ČR zdarma, se zlatou kartou celosvětově
Air - levná varianta OK, varianta za 100 je lepší
Raifa - má docela dobr podmínky pokud tam pošleš 15k měsíčně...
o 26.07.2018, 09:37 | Mr.Scully
Většinou se ta zdánlivá výhodnost bank láme, když potřebujete přijmout dolary nebo odeslat eura. Tam člověka 95% bank natáhne na poplatcích a kurzu brutálně, i když se jinak tváří jako moderní, friendly, bezpoplatkové atd.

Blbý taky je, že když chce člověk nějaký lepší konto (zlatá karta, výběry po světě zdarma, letištní salónky atd.), tak některé banky ho mají skryté, resp. ho neinzerují. A člověk pak googluje informace doslova s lupou.

A nakonec člověka dorazí nějaká zdánlivá maličkost, například ta zmíněná Raiffka neustále vnucující půjčku, nebo mě osobně třeba deptá ČSOB, která má na rozdíl od většiny bank složitý potvrzovací kód, kde se člověk musí trefit do tří chlívků a ještě kód obvykle obsahuje y/z, což je u programátora donuceného střídat českou a anglickou klávesnici cesta do pekel, protože se nikdy netrefím napoprvý...
o 26.07.2018, 10:09 | Only_One
no v rámci soukromých účtů je možností dost a celkem si každej vybere, ale za firemní účty jsou ceny za provoz naprosto nepochopitelný, za co si nechají banky zaplatit mě opravdu fascinuje.
o 27.11.2018, 11:52 | Kapka (M)
oživím to trochu tady..banka pro firmu..jenom přichozí platby a odchozí platby tady v ČR..žádná cizina..a vkládání hotovosti na učet (tržba)..k tomu 2 nějaké obyčejné karty,které se stejně pomalu nevyužívají(spíše jako záloha kdyby se něco muselo třeba řešit v noci).samo ibanking-stačí na velkém PC,ne na mobilu..žádné uvěry apod
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1797 sekund.