Zdar, začínám nasávat informace ohledně fordů, konkrétně by mě zajímaly o Mondeích 2012-2014. Zatím jsem se pohyboval jen ve vlnách koncernu, takže hledám nějáký relevantní zdroj všemožných informací.
Doporučíte nějáký forum/stránky klubu, kde se toho dočíst co nejvíc (a bude to za něco stát)?
2 dj.dekl - přesně tak, nejspíš to bude 2.0TDCi, ale musím se ještě zorientovat ve všech těch variantách, na co si dát při koupi pozor atd. Hlavně chci jedině Convers+ a barevnou navi/rádio, protože ty displaye nižších výbav jsou jako z předminulého století a zbytek palubky jabysmet. Tím pádem se potřebuju taky zorientovat ve výbavách atd (stejně to asi bude jedině Titanium, TitaniumX nebo Titanium Sport?) Taky chci zjistit, jestli to dokážu ovládnout přes diag (HMI?) stejně tak jako jsem si "vodil" koncern přes VAG....a spooustu dalších věcí.
U mě to bude "sňatek z rozumu" a budu si na to muset asi zvyknout, ale budget je omezený a tohle mi vypadlo jako nejrozumější volba...
koukej po TitaniumX/S ..navi jsem ani nějak nechtěl-problém s aktualizaci map..na to mám mobil s neustalou aktualni mapou... sedačky ber kuže/alcantra bixenony
já mam predFL TitaniumX..asi bych nebral automat-když se začne srát,lítaš docela v težkych opravach :-( jinak kluci dokážou divy s ruzným programováním..kort rusáci jsou na tohle magoři :-) jinak u nás je docela dobrý borec Vlada Skácel Youtube video:
sám k němu pojedu na aktualizaci Convers+ -čeština+doplnkové funkce na dispeji atd...