Navštíveno 7906x

16.03.2018, 06:06 |
Robo Ahoj, máte nekdo osobní zkušenosti? Brzy mě to čeká a co pročítám různé diskuze, tak co člověk, to názor. Díky moc Robert

24.03.2018, 18:33 |
Robo Tak to zatim vypadá na Herbol
používám Capadurl Lazurgel. Je to tenkovrstvá lazura. Konzistence je medová, ale roztírá se to skoro jak Luxol.
Já sem použil na bránu BONDEX MATT a jako základ impregnaci LIGNOFIX E-PROFI.Bylo to na smrkové palubky.

28.03.2018, 21:17 |
Robo Crestik: co pamatuju stary Luxol , tak to bylo jako voda:) Máš s tím nějakou dlouhodobou zkušenost?

28.03.2018, 21:17 |
Robo Crestik: co pamatuju stary Luxol , tak to bylo jako voda:) Máš s tím nějakou dlouhodobou zkušenost?

28.03.2018, 21:18 |
Robo Leveler: a spokojenost?
Hele zatím na to od léta prší a chumelí a furt to vypadá stejně. Tak uvidíme co to udělá za rok či dva a déle:)

29.03.2018, 09:00 |
Robo Nj, uvidíš:) Na brance se to nechá relativně v pohodě obnovit, ale na štít byvh chtěl dát něco, abych tam nemusel každý 2 roky lézt:-)
No je to větši brána:) Cca 45m/2:)) Takže taky žádná prdel až to budu zase jednou přetírat:)

29.03.2018, 10:11 |
Robo Aha:) No ale to dáš bez žebříku, ne? :-D
Ještě mám v hledáčku Profi olejovou lazuru, pry stačí jeden nátěr
[ Link ]
Zkus si o tom přečíst náký recenze. Ve finále zjištíš, že jedna vrstva nestačí:)A udávána spotřeba taky nesedí. Taky sem nad tím minulý rok laboroval a řešil všechno možný. Jednomu to smejval déšt a druhej zase přetíral po roce až olej dukladně vyschl.
Dál bych určo tenkovrstvou lazuru. Silnovrstvá se může loupat a pak to musíš po letech vše obrousit:(
Kolik máš m/2?

29.03.2018, 10:29 |
Robo Aha:) No ale to dáš bez žebříku, ne? :-D
Ještě mám v hledáčku Profi olejovou lazuru, pry stačí jeden nátěr
[ Link ]

29.03.2018, 10:30 |
Robo No tvl, z toho telefonu se to...... :-/

29.03.2018, 10:31 |
Robo Víš jak to je, co člověk, to názor:)
Jak říkáš. Co člověk to názor:)
Robo: natíral jsem to 4 roky zpět na vyvětralý a zčásti oloupaný luxol, bez přípravy, dvě vrstvy a pořád je to jak nové...až na branku, ta je uplně zesraná, ale od ptáků :-) Na čerstvé dřevo se to lépe vpíjelo a odstín byl podstatně tmavší
Používám HK Lazur, nejstarší věc tím mám natřenou 5. rokem a zatím OK.