Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Mayweather vs McGregor - kde sledovat?

o Navštíveno 7421x o
o 26.08.2017, 19:52 | lostros
Ahoj, nemate nekdo tip kde by se nechalo kouknout zive v nejaky rozumny kvalite?
Fromsport mi posledni dobou neslape moc seriozne :-/

Predem diky

PS: jak to vidite? Podle me to nedojde dal nez do 4tyho kola :-D

o 26.08.2017, 20:32 | HIGHTOWER | Upraveno: 2017-08-26 20:34:07
Nova Sport 1 :-)

McGregor je tak trochu blázen, magor, nevím, co od něj čekat, Mayweather 2 roky neboxoval ostrý zápas... Bude to hodně zajímavé, McG bude mít asi hodně dobrý pohyb a May trochu utahá. No, jsem fakt zvědavý ;-)
o 26.08.2017, 20:38 | lostros
Nova Sport dobry, ale ziju v zahranici a navic budu pres noc v praci takze TV je mi k nicemu :-/

jinak si myslim, ze to McG nezvladne psychicky a posle nejakej kop nebo loket
o 27.08.2017, 06:24 | Alííí
Zatim nuda, a to jsem vstaval uz ve 4. :-) Chtel jsem z hecu vsadit na McGregora, ale ono to nebude tak lehky...
o 27.08.2017, 07:10 | Alííí
Tak jsem usetril litr. :-))))) Jsou sampioni kazdej ve svy kategorii, Rossi by taky v Lokti dostal kotel jako krava. McGregor si ani neskrtnul, cekal jsem brutalni smrst v prvnich kolech a nic.
o 27.08.2017, 15:40 | HIGHTOWER
No, McG tam byl první 2-3 kola nebezpečný tím svým zvedákem, ale jinak, bylo vidět, že má respekt, ví, kdo proti němu stojí... May ze začátku počkal, co předvede, ani mu moc neuhýbal, ale když pak začal pohyb těla, hlavou, tak byl McG v háji...

Těžké to je, když McG je je zvyklý na desítky technik a pak si má vystačit jen boxem.

May bych řekl, že ho nechával fakt vycukat, když nastoupil, tak na chvíli a pak ho nechal vydechnout, holt, aby si lidi přišli na své za ty prachy a neskončil to ve 4-5 kole, což v pohodě mohl.
o 27.08.2017, 16:57 | Augi | Upraveno: 2017-08-27 17:01:57
x
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3364 sekund.