Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Tlumeni na kapotu - VW Caddy

o Navštíveno 6025x o
o 06.05.2017, 22:25 | Knightey- | Upraveno: 2017-05-06 22:32:51
Origo z vyroby se na benzinovy 2.0i motor nedava absolutne zadne tlumeni a to jak na kapotu tak na prostor mezi motorem a kabinou.
Na naftove verze se dava takovy "filc" ktery ma prevazne za ucel tlumit take tepelne ztraty do okoli.
Ten origo tam uplne davat nechci - za prve se to pouzite neda sehnat a cena noveho je docela nesmysl. Za dalsi to laka hodne havet - kuny atp.
Hooodne davno jsem pouzival nejake tlumi do dveri na auto kvuli autohifi. Bohuzel je to jiz hoodne let zpet.
Da se nejake takovehle tlumeni koupit a pouzit pro muj ucel?
Hlavni co chci, je utlumit takovy otravny zvuk pri 4t ot/min na dalnici. A pokud bude motor v aute jeste mnohem mene slyset, bude hooodne velke plus :)
Co doporucite?
Tohle je origo: 1T0863831G

o 07.05.2017, 08:21 | camron
Já mam na spodní části kapoty nalepený Gladen Aero Wave. Když to dobře nastříháš a nalepíš, vůbec nabude vidět, že je to z více kusů. Mám to přes rok a drží to naprosto perfektně.
o 07.05.2017, 08:51 | Knightey-
camron: a poznal jsi nejakou zmenu hluku uvnitr v aute?
o 07.05.2017, 12:27 | Alííí
Knightey - Napis kralikovi007, v eXtrem audiu maji mraky druhu tlumeni, vcetne toho na kapotu...
o 07.05.2017, 15:52 | Toxxx | Upraveno: 2017-05-07 15:53:18
Ak chceš aby si to odhlučnil tak dať vrstvu VBF 2.0 alebo VBF 1.5 na to VBF Sound Wave do motoráku na kapotu. Podlahu a priečku tiež VBF 2.0 alebo 1.5 a potom prekril ešte VBF Neoprene 6. S tlmením sa pracuje pracuje výborne.

[ Link ]

[ Link ]
o 07.05.2017, 19:27 | camron
Knightey: nedokážu posoudit, kuna mi sežrala originální deku asi 2 dny po koupi auta. Každopádně jsem to trochu zpevnil obdobným materiálem, co psal toxxx - nedoporučuji ale dávat extra mocný materiál a velkou plochu (kvůli váze).

A jinak s příčkou hodně štěstí - ze strany od motoru se tam od 2 litru výše nedá pomalu dostat a z druhé strany sundavat palubku? Díky nechci...:-)
o 07.05.2017, 20:08 | CervinVega
Ja vyhodil origo nic moc pasujici "deku" na Bmw e60 (pohledová strana vypadá jako obyc tenká papír deka, ale je různě hluboká a poměrně těžká, masivní), nalepil jsem pásy tlumení (samolepící na tlumení dveří s alu), nic extra celoplošného, přes to neopren 6mm, vypadá to 10x lépe a efekt byl poznat i uvnitř, je to tišší :-)
o 09.05.2017, 05:27 | jok3r
já bych koupil origo a k tomu plašič na kuny :)
o 09.05.2017, 07:59 | camron
Kunoplas moc neresi hlucnost. Ledaze by ho nastavil na trvaly provoz a prervalo to hluk motoru...
o 09.05.2017, 09:39 | jok3r
jo to je fakt :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3348 sekund.