Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Jaka sluchatka??

o Navštíveno 5713x o
o 27.04.2017, 22:54 | TomasW
Tak jsem se malinko namlsal hudbou v aute a kdyz si poustim hudbu doma na stavajicich sluchatkach, tak je to jina pisnicka :-)
Jake by jste doporucili "lepsi" sluchatka?? Zdroj by byl fiio M3 + flac, pripadne dokoupim sluchatkovy zesilovac. Hudba jako Jamiroquai, Eva Cassidy, Eric Clapton, Alan Taylor atd. Ale obcas i klasicky popik, elektronika (kraftwerk, hiatus, jean micheĺjare)
Zatim jsem zkousel na beats studio co mam do fitka a to jako vubec :-) a koss porta pro.
Ted jsem mel cca dva tydny k dispozici Pioneer SE-A1000 a ty byly uuuzasne ve vyskach a stredech, ale basu by pro me mohlo byt MALINKO vic.
Sluchatka nemam bohuzel naposlouchane zadne, krome tech co jsem psal.
Dokazal by nekdo poradit jake vybrat? Pioneer byly vazne uzasne, jen malicko pridat na basech.
Rozpocet cca 5.000,- nebranim se ani bazarovym.
Libi se mi napr [ Link ]
Nebo [ Link ]
Ale to jde vylozene o design - libi se mi velike sluchadla :-) proste at i vypadaji :-)
Diky

o 28.04.2017, 07:15 | All | Upraveno: 2017-04-28 07:17:13
AKG-K701 jsou jedny z nejlepších sluchátek této kategorie na trhu. Potom také K702. Nemám je ale moc naposlouchané.
Dost dlouho jsem měl Audio Technica ATH-AD900 - [ Link ]
Vynikající středy a výšky. Pro mně dostatek basů, které byly měkčí.
Nebál bych se žádných ze jmenovaných. Líbí se mi i vyšší řady Senheiseru. Ty, mohu-li soudit mají dost neutrální zvuk. Vyhovují mi.
Měl bys ale zalézt někam do studia a poslouchat.
[ Link ]
o 28.04.2017, 08:23 | tibaltík
Teufel Aureol Real. Stoja 99€ a su vyborne. Mam ich skoro 2 roky. V tej cenovej kategorii super
o 28.04.2017, 16:24 | Tuner#2 | Upraveno: 2017-04-28 16:25:05
Jako All...

AKG mě třeba moc nesedí, mají hodně založený zvuk na středech (přece jen jsou to původně studiová sluchátka). Takže za mě Sennheiser vyšší řady HD a nebo Beyerdynamic. Určitě vybírat něco co má semišové náušníky, pod koženkou se budeš potit a prostě poslouchat a poslouchat. Každému sedí něco jiného.
o 30.04.2017, 12:07 | Daryl (A) | Upraveno: 2017-04-30 12:08:11
Tm jsem si taky prošel az jsem koupil nějaký akg kde ale selhalo zpracování a jedna strana odpadla od mostu (poddimenzovana plastová součástka ). Takže mi ted leží ve skříni. Zlata neomezená doživotní záruka KOSS. :/
o 02.05.2017, 19:51 | jackobo
K701 vpohode schovaji cele ucho, tzn jsou velka. Designově v teto relaci hezči sluchatka neznam, ale to je vec osobniho vzkusu.
Jejich analyticky az suchy zvuk nemusi sedet kazdemu. Kazdopadne nejake HD600 ci nedejboze HD650 se na ne podanim středu a vyšek nehrabou ani smykem, to same presnosti a detailem. Oproti AKG maji trošku teplejsi zv.charakter. Kazdemu samo muze sedet neco jineho.
Jejich minus je to, ze jsou velice, opravdu velice narocne na sluchatkovy zesilovac.
Ale daji se slusne provozovat uz i na Fiio Olympus e10k. Mam i prenosne Fiio X1 a to pro ne skutecne neni.
Osobne me s nimi uspokojil az Burson HA-160, ale to je trosku jiny level.
Bavime se samo o soustredenem domacim poslechu. Nejake chozeni do fitka s nimi ci ke ksiltovce na ulici si je skutecne neumim predstavit :-D
Navic jsou "otevrena", tzn netlumí zvuk z venčí/ven.
K702 (opet cinsky model, v Rakousku se jiz rada K vice nez 3 roky nevyrabi), hraje naprosto totozne. Jeho vyhodou je odpojitelny XLR kablik.
Zajed si do naseho hlavniho mesta a navstiv treba Audigo.cz, a neco si poslechni, kupovat sluchatka na slepo je fakt kravina.
Nicmene za sebe rikam, ze za cenu cca 4,5tis je rada K*** od AKG vice nez povedena a v teto relaci nema konkurenci, navic ta sluchatka maji obrovsky potencial co se ladění/upgradu železa k nim týče.

j
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3238 sekund.