Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > zapojeni vypinace v byte

o Navštíveno 7203x o
o 25.04.2017, 17:50 | futura
Menim stary vypinace a koupil jsem takovy, který nemaji streva uplne totozny, jako stary, takze zapojit to podle puvodnich nedam. Mají oznaceni svorek A1, A2, B1, B2, C a L. Potrebuju rozkódovat, na který pismenko jde faze a na který nulak, je to dvoudratovej rozvod.Najde se někdo znaly? Dik moc.

o 25.04.2017, 19:14 | crestik | Upraveno: 2017-04-25 19:16:41
ovládání z jednoho/více míst? Dodržel jsi číslo řazení vypínače? Ty svorky jsou ze starého, nebo z toho nového vypínače? Jestli je to starý barák, kde se to tahalo čímkoliv po ruce, nech to někoho proměřit, případně zapojit. Jinak...vypínačem ovládáš nejčastěji jen fázi, nulák (ve tvojem případě spíše asi sdružený PEN) jde napřímo.
o 25.04.2017, 20:09 | Lucni.konik
rozdělej,koukni a to zvládneš futy!!
o 25.04.2017, 20:10 | futura
Ovladani z jednoho mista, písmenka jsou na novym vypinaci, kdyby mel stejnou konstrukci jako starej, tak to dam stejne jako puvodni a je vystarano. Starsi barak to sice je, ale tahali to elektrikari i když uz je to trosku dyl.Elektrikar casem bude, ale na prehozeni vypinace , no nevim, zásuvku jsem dal bez problemu, matou me ta písmenka.
o 25.04.2017, 20:41 | crestik
no, chceš řazení 1 a vypínač máš řazení 7 :-) Použiješ svorku L nebo C, na kterou přivedeš fázi a na A2 nebo B2 budeš zapínat výstup -> fázi pro světlo.
o 25.04.2017, 20:42 | michall
Upřímně .... dej na pivo někomu, kdo tomu rozumí a umí to.
o 25.04.2017, 21:04 | futura
To razeni nejak nepobiram, ale to další uz je mi jasnejsi. Pokusim se a uvidim, na to pivo třeba klidne dojde.Diky.
o 26.04.2017, 14:06 | LukeFab
Muze aji zkouset ne? Dyt nema co zkazit.
o 26.04.2017, 15:35 | futura
Tak nakonec jsem to dal, meril jsem a koumal, všechno funguje jak ma, sice mi u jednoho vypinace zbyl jeden drat, kterej jsem nenasel, jak pripojit, ale zda se, ze na funkci to nemá vliv.Pocitam, ze kdyby to nekda bylo hodne blbe, vypadly by pojistky. Stejne to casem necham ověřit od elektrikare,potrebuju ještě par věci a do toho uz se poustet nebudu.Jinak ještě stesti, ze clovek ma z auta nejaky meracky a daji se pouzit i takhle.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 1.1578 sekund.