25.04.2017, 13:18 |
20bad Ahoj, potřeboval bych poradit, mám VW Touran 2007, ecofuel, 2.0,80kw,168tis. km, a hlásí mi to chybu P3367 (obyč diag ELM 327 na mobilu), nečekaně se přepíná z plynu na benzín, občas motor jakoby zakopne, většinou při rozjezdu. Když chybu vymažu tak to takhle zlobí, když jí nechám být tak auto jezdí v pohodě i na plyn to přepíná, asi to je v nějakém nouzáku. A jezdí v pohodě na benzín i plyn, žádné zakopávání, žádný rozdíl při pohonu na benzín/cng. Na autě jsem před 5tis. km vyměnil svíčky, kabely, zapalovací modul, čidlo teploty a byl repasovaný regulátor na plyn a vyměněny všechny flašky na plyn, včera jsem dal ještě novou origo lambu. Nějak nevím na co se teď zaměřit, ještě by mě napadla klapka. Máte někdo nějaký nápad? Děkuju Jirka

26.04.2017, 10:08 |
radek.613 | Upraveno: 2017-04-26 10:11:54
Proč řešíš klapku nebo lambdu, když se ta chyba odkazuje na nízký/žádný tlak plynu, respektive zdrojem jejího zápisu je mimotoleranční hodnota ze snímače tlaku CNG?
On problém všech těhle ELM a ostatních univerzálů je v tom, že když si konstrukce "vyhradí"některé kódy ke komponentům, co jiná verze auta nemá, ony to neví a textem Ti napovídají základní věc které se to týká, ovšem u nekonvertovaného auta....