Navštíveno 6046x

Ahoj,
věřím, že spousta z Vás má opačnej problém a chtějí aby konečně v TV zmlkl :).
Malej (11měsíců) je hotovej z Alzáka, tak jsem jednoho koupil z Alzy a rád bych ho naučil mluvit :).
Představuji si nějaký přehrávač, který bych voperoval do alzáka s tlačítkem třeba do jeho ruky.
Nahrál bych pár reklam přímo na ten bazmek, nebo třeba na SD kartu, kterou bych vložil do přehrávače.
Neřešil někdo něco takovýho?
Zkoušel jsem Ebay, ale nedaří se mi nic najít, možná se ani nic takového nedělá.
Nějakou kačku do toho půstím, ale třeba max 500Kč. Víc se mi dávat neche :).
"Nahral bych par reklam", smarja, proc to chces tomu diteti udelat?

27.03.2017, 12:30 |
M.a.R.i | Upraveno: 2017-03-27 12:33:27
Asi by se to taky dalo vyřešit MP3 přehrávačem a externím repro. Vyvést tlačítko na play nebo next do té ruky. Ale dle mě bude problém, že nic nevydrží baterka a bude se muset pořád přehrávač vypínat. A ovládání bude taky složitější.

27.03.2017, 12:32 |
M.a.R.i | Upraveno: 2017-03-27 12:33:55
camron: Trošku nadhled! Samozřejmě, že bych reklamy vystříhal. Jde hlavně o hlas Alzáka.. Nenechám reklamu na alzu, zboží, akce apod Ale to jsem předpokládal, že je každému jasné :).
Napiš Tůmovi at ti namluvi ( treba Cartmana) :-D

27.03.2017, 22:04 |
Losky U nás malá taky Alzáka hltala, ale teď si našla ty červené trpaslíky v reklamě na nějakou banku
Losky: Tak to je na to s mym malym stejne :). Zere alzaka, pak ty cerveny trpasliky z reklamy na pujcku od posty a reklamu na Billu, kde jsou ty plysovy ryby :).
Už jsem něco našel, ale dělají pouze na 10/30/60s nahrávku
[ Link ] . Nepodařilo se mi objevit něco, co by mělo paměť na více zvuků s možností přepínání.
Možná by to chtělo více podnětů, než jen pustit TV...
Že by další level moderní rodiny? Reklamní spoty z TV? Nu co na to říct....
No tady se to zas dramatizuje.. :D

28.03.2017, 14:41 |
M.a.R.i | Upraveno: 2017-03-28 14:41:46
CerinVega, radek.613, muSlim:
Nechte si ty Vaše debilní kecy. Neznáte mou rodinu ani výchovu jakou v ní praktikujeme. Čekal jsem, že se tu zase chytí nějaký *****. Co je na tom divného, když občas je malej u TV a hrajeme si s ním, tak ho zaujme hlas alzáka. Nejde o firmu alza ani o obsah reklamy, ale pouze o postavičku a její hlas. Ale to asi nedokážete pobrat :D.
Ale netrapte se tím, zaškatulkujte si naší rodinu do negramotů, kteří ze svých dětí vychovávají zase negramoty. Malého dáme před TV a celý den vykuřujeme v kuchyni. Ale obtěžuje nás se občas k němu zvednout, tak snad to tím alzákem prodloužíme!
No divné je minimálně to, že si s ním hrajete před puštěnou televizí :-D :-D :-D Ale už mlčím, dle Tvých pokynů....jen lituju to dítko....

28.03.2017, 14:48 |
AR jako správní rodiče by jste měli bydlet na samotě bez jakýchkoliv sítí, hezky v divočině! :D

28.03.2017, 15:00 |
M.a.R.i | Upraveno: 2017-03-28 15:02:41
Predstav si Radku, ze obcas mame doma zapnutou TV a je nainstalovana na nesmyslnem miste jmenem obyvak. Jelikoz mame obyvak a kuchyni v jednom patre, kde nelogicky travi manzelka s malym vice casu nez v 2.patre kde je loznice a pokojik, tak dochazi k situaci, kdy je maly vystaven komfrontaci se zapnutou TV. Vim, neomluvitelne! Z maleho bude nepouzitelny negramot. Poprve si reklamy vsiml na navsteve u znamych, kdy jsme sedeli zady k TV a alzak ho na tolik zaujal, ze se otocil a hltal ho kazdou sekundu. Holt si musime priste lepe vybirat kam pujdem na navstevu!
Asi ho litujes stejne jako ja tvych deti. Jestli myslis uprimne vsechny nazory, kterymi se zde na foru prezentujes.
Ja mam treba pusteny Top Gear pred detma, ted v nedeli zavody F1 taky pred detma, MotoGP pred detma. Mel bych se asi udat a deti strcit do ustavu.

28.03.2017, 19:38 |
Losky Hlásím se taky k degenerovaným rodičům. Prostě u nás TV jede a hrajeme si před ní. Trošku to tady ultra hrotíte. Asi žijete prostě v jiném světě než běžná rodina. Kolikrát jsme naopak i rádi, když malá čučí sama na pohádky a dá nám chvilku něco třeba pořešit (momentálně ohledně domu), protože prostě věnovat se dítěti 24hod taky nejde do nekonečna.
Zajímavé je, jak taková blbost (hračka) dokáže tady rozpoutat tak vášnivou debatu. Cítím to jako M.a.R.i. Prostě děcku se to líbí, tak mu chce udělat radost a vůbec nejde o to, zda jde o reklamu a o nevěnování dítěti už vůbec...

29.03.2017, 08:31 |
Bucci tak to jsem si oddych... poštovní půjčka - to se ví... to u nás letí furt, nejhorší je, že všude mlaďas vykládá, jak je to naše půjčka (tvl. krom hypotéky nemam nic a jsem na to hrdej)...

29.03.2017, 19:20 |
michall | Upraveno: 2017-03-29 19:22:15
No kdysi byl modul, používal se třeba do mluvícího teploměru - v podstatě to mělo několik "chlívečků" a v každém bylo kousek hlasu (jeden, dva, deset, stupňů, ...) další obvod to spouštěl podle potřeby. Třeba se něco takového dělá i dneska.

29.03.2017, 20:51 |
CRK