Navštíveno 5993x

Potřeboval bych poradit,co je to za auto...dikes

27.03.2017, 10:31 |
kuja Vypada to jak Hyundai Trajet nebo Kia Carnival.
Shuttle,carnival,možná i mitsu spacewagon me napadl..
Ta Kia Carnival je opravdu hodně podobná
Podle pricniku, ktere zacinaji az za ridicovyma dverma, to bude Honda Shuttle

Jen bych si dovolil malou opravu - jedna se o hagusy, resp. podelniky...
Jelikož je Borik2 z Nového Boru, bude to ono...

28.03.2017, 11:37 |
Bigboss | Upraveno: 2017-03-28 11:41:23
Collin: Pokud je to to auto a mají i půl spz tak ho budou mít brzo. Těchto aut tady moc nejezdí...Otázka co motorkář...jestli příjde o ruku tak je v hajzlu. ten idiot dostane možná 3 roky a za půl je v pohodě venku.
Tři roky za co? Za neposkytnutí pomoci? Tam je taková sazba?
tady něco
[ Link ] plus dostane k úhradě léčení, jak jinak.
U toho Shuttlu mě tam ale moc nesedí tvarem zadní boční okno.
Collin:Tobě připadá taková sazba příliš přísná?
Big: Hele asi ne,ale zajímá mě jak to bylo.. Třeba to ani nezavinil a je to na motorkáři (samo sebou to nemá vliv na to,že ujel).. Na to zda bude trest nepodminěn hraje mnoho faktorů. Bořík by mohl dávat info..

30.03.2017, 08:10 |
DaveX Trochu mimo, ale zrovna včera ve zprávách na nově řešili motorky, protože se zabili 2 lidi. Měl tam jednu hodně "rozumnou" řeč jeden motorkář, ve zkratce "sedmdesátiletý důchodce, který vyjíždí po houbaření někde z lesa, si asi těžko všimne mě, když jedu po okresce 2 kila."
No, doufám, že tak neuvažují všichni, ale chtělo by to více opatrnosti. Asi to bude těžké, protože mašinu si nekupuješ, abys jezdil 90/50.
Jezdím docela dost a pár motorkářů prostě jezdí jako hovado, nerespektují absolutně nic. Pár z nich je naprosto v pohodě. Je to všechno o lidech.
Tím neobhajuji řidiče, ale myslím si, že z větší části si za nehody můžou motorkáři sami. V autě, kde musíš sledovat X dalších věcí je to těžké... Stačí chvilička a je to.
...já třeba na moto jezdím 100/60, prostě se kochám :-) A s autařema je to tak půl na půl. Někteří jsou ohleduplní, uhýbaj ke kraji, i když je zrovna nechcu předjet, ale několikrát se mi stalo, že mi tam vjelo auto z vedlejší, a to mě ten řidič viděl, navíc jsem barevně dost výrazný :-/
Collin: jo, to je ono..
Díky všem.
Je to všechno v šetření, nějací svědci jsou, ale uvidíme...
Tak už je jasno, byla to opravdu Honda Shuttle. Díky všem!