Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Záměna obyč. pneu na MPV za pneu s C.

o Navštíveno 4732x o
o 12.03.2017, 18:29 | Komba
Čau,měl bych tu takovou rozborku a téma k vyjádření co si myslíte,když vyměnim pneu 205/65 15 na MPV Citroen Evasion za pneu 205/65 15 C co se dává na dodávky.Nepotřebuju ani zvýšit nosnost,ale nechtěl bych třeba ztratit komfort a třeba zvýšit opotřebení pneu neo razantně i spotřebu.Někdo třeba s osobní zkušenností.Našel jsem prostě novou sadu za pěkný peníze,tak mě to napadlo :) Díky za užitečný,zdůrazňuji užitečný rady,protože vim co se tu kolikrát řeší:D

o 12.03.2017, 23:37 | Knightey-
Mas je povolene ve VTP?
o 13.03.2017, 11:34 | jp1
já mám na Subaru forester na léto pneu se zvýšeným indexem hmotnosti a zimní C. Pro mě nevýhoda jen, že jsou kola těžká, ale jezdí se mi na nich perfektně, krásně sedí a komfort netrpí, ale to je i o nalazení podvozku. Evasion je docela měkej, takže podle mě i když tam dáš C, tak to bude v pohodě. Jinak já mám obojí v TP.
o 13.03.2017, 14:30 | Midi34
zrovna toho bych se nebál - francouz je měkčí ,takže by to mělo být v pohodě
o 13.03.2017, 15:30 | clown
na Sharanu se dramaticky zvysila hlucnost, jizda v rychlosti pres 150 nic moc a navic behem sezony se vymenilo kde co na podvozku ..
o 13.03.2017, 21:14 | Komba
Clown: nejsou nějaký vibrace při tý rychlosti,šli kola vyvážit dobře?

V TP je zapsaný nemam,ale řekl bych že pokud je stejný rozměr,nemůže to moc vadit ne.A jediný co mě napadla je taky ta hlučnost,už takhle slyšim zimáky co tam mam,ale to jsem koupil už stim,nějaký Infinity,v bordelu dobrý,ale hučí a mizí:)
o 13.03.2017, 23:38 | Knightey-
Komba: pokud se nic nestane, tak nevadi. Pokud mas auto HAV pojisteny, tak vadit bude ;)
Vadi i jen jiny rychlostni index ci index hmotnosti.
Sam jsem tohle lustrovani zazil bohuzel...
o 14.03.2017, 08:57 | clown
No, na Sharanu se ty gumy sjizdely pomerne spatne,
asi nizke zatizeni, nevim. Vyvazit to slo, to bylo OK.
Jen kdyz se zacal horsit komfort jizdy, tak sly dolu, coz ukazalo, ze jsou tim zdrojem hluku a vibraci ony.

Kdyz jsem pred tim varoval majitele, kdyz to na tom dovezl z DE, byl jsem za blba.
Ted jsem privezl nove auto, co potrebuje 99XL RF a fakt do Cargo gum nejdu, i kdyz jsem mohl mit sadu gratis.
o 14.03.2017, 20:53 | Komba
Radši se na to vyprdnu a hodim nějaký kačák navíc a koupim standartní gumy,nerad bych měl právě problém stim kraválem atd.,dodávky to snesou snáž,ty gumy musí mít asi taky správný zatížení,aby fungovaly.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3191 sekund.