Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > rovnání Alu disků

o Navštíveno 6127x o
o 09.03.2017, 09:18 | packet
Zdravím, mám dotaz na někoho kdo se zabývá rovnáním Alu disků. Měl jsem na srovnání 4x alu kola 19", viditelně na nich nic nebylo, nějaké poškození, ale házely. Po srovnání, když mi je předával, tak mě upozornil, že jedno kolo bylo vyosené jak do boku, tak nahoru - dolů a že taková oprava je nejhorší, že si s tím hrál 4 hodiny a že bohužel musel zatlačit na místa na disku, tak aby to srovnal a jsou tam na kousku takové otlaky. Je možné že k tomu dojde? Že to by to jinak nesrovnal? Musel prej nutně tlačit na to místo..
díky

foto k příspěvku  od packet

o 09.03.2017, 09:18 | packet

foto k příspěvku  od packet

o 10.03.2017, 22:44 | Knightey-
Tezko rict. Ale kazdopadne se da tohle opravit v nouzi aby to nebylo videt. Jestli ti to tak hodne vadi.
o 11.03.2017, 12:33 | darkbug
Správnej ceskej repair... Jednu věc máš opravenou a druhou zkurvenou :) tohle určitě normální není.
o 12.03.2017, 02:09 | Jajinek
Ja se tím neživím,ale nechával sem rovnat několik sad ALU a ať byly narazený zvenku,zevnitř nebo aji pohnuty na středu (stejně asi jako tvoje) tak nikdy nebyly kola "doprasený" jako tyto,což je trochu nářez...toto bych buď nepřevzal jako opraveny kolo nebo nezaplatil,pokud to teda nebylo do petikila...
Ja dával cca 1000-1200 za kolo a vždy max spokojenost (Brno-malomerice/obrany)
o 12.03.2017, 08:04 | packet
no tak jsem diskutoval s tím co mi to rovnal a říkal, že to bylo tak vyosené, že tam zatlačit musel, jinak by to proste nesrovnal. Ze bez tlačení se kolo nedá srovnat. Jinak jsem je mohl hodit do hliníku. Takže bud takto srovnaný ( srovnal je teda na výbornou ) ale musím akceptovat tyto malé otlaky. Dělá prej kola 15let i svařuje a jinak se to prej nedalo. No tak se nedá nic dělat.. Hlavně že zase budou na autě :-)
o 19.04.2017, 16:18 | isazkycom
Heh to snad není možný, tohle jako opravdu lidi dokážou odevzdat jako hotovou práci? V podstatě zničený kolo ne? Nebo se tohle dá nějak opravit? Nevím to jistě, ale neexistujou na tohle mašiny, které vám kolo srovnají a vycentrují bez otlačků?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.36 sekund.