Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kompresor pro domácí použití?

o Navštíveno 4835x o
o 09.03.2017, 08:12 | camron | Upraveno: 2017-03-09 08:13:31
Potrebuji obcas neco dofouknout (kolo u auta, bicykl), semtam z neceho vyfoukat vodu a bordel. Rad bych mel ale vykonnostni a kapacitni rezervu pro nejake mensi piskovani, pripadne pro utahovak (na srouby kol).

Premyslel jsem o vzdusniku 50l, to by mohlo byt dostatecne? A asi mazany olejem? Taky aby to zabralo co nejmene mista - vertikalni konstrukce?

Zkratka dobry pomer vykon cena...takze ne Orlik apod. Doporucite?

o 09.03.2017, 10:29 | thetuky
Na domácí použití jsem koupil toto:

[ Link ]

Vzdušník sice malej, ale účel to splní pokud máš na blízku 220V a hlavně je to vše schované v kufříku a mobilní.
o 10.03.2017, 10:48 | radek.613
Ehm, Carnmon píše o pískování, utahováku, atd.... Sheepach je nádherná hračka pro toho, jehož ambice se stlačeným vzduchem končí potřebou dofoukat u auta víc jak tři kola hned po sobě :-D

Jinak po létech se vzduchem, bych nešel pod 100 litrů objemu a z hlediska ceny nejlíp pomaloběžný olejem mazaný vertikální dvouválec, pokud je po ruce "motorovka", klidně brát s motorem na 3f. Pokud jsou peníze a chcou se malé rozměry a nebude vadit hluk, pak je na zváženou i malinký šroubák :) A samo, ohledně místa - nemusí nutně nádoba a kompresor býti na sobě/u sebe/vedle sebe, klidně lze kompresor a vzdušník umístit odděleně a tím lépe vyžít místo, či odsunout zdroj hluku, že ...
o 10.03.2017, 11:56 | fredh
moc bych to nehrotil... Mám tu hračku taky a na to domácí foukání to úplně stačí. Utahovák nepoužívám už z principu, tak nevím jak si s tím poradí...
o 10.03.2017, 16:22 | -Hans-
Ahoj,

ja mam toto: [ Link ]

Funguje to vyborne, utahovak jsem nezkousel. Rozhodne mam od Metaba asi 20 ks naradi a vse funguje neskutecne. Takze treba vyssi radu...

o 10.03.2017, 17:18 | gizmi
OMG..to jsou zase rady od lidi, který mají neustálou potřebu mít to nejlepší, i když to nevyužijou. Já koupil v Lidlu za pár korun v akci, napojeno na něj mám od Schnaidera rázový utahovák a naprosto v pohodě s tím udělám cokoliv, co potřebuji. Dokonce to vychází dokonale tak, že udělám jedno kolo = 5x povolím a 5x utáhnu a kompresor si dofouká na další kolo. No tak si častěji dofoukne, no a co? :)) Do práce jsem kupoval 2x dražší a jsou naprosto totožný. Záleží na co to chceš. Pokud na občasnou práci, kup Lidláka, pokud chceš ať maká každý víkend nebo plánuješ pneuservis, tak kup něco silnějšího. Do garáže mi to stačí ;)
o 10.03.2017, 17:56 | Bart 007
Ja koupil pred vanoci v obi cmi 50l za 2300,. Na takove to domaci foukani je ok.
o 10.03.2017, 19:54 | deda
Mám v garáži tento
[ Link ] #
asi už 5 let a jede pořád. Jede na tom utahovák, bruska, stříká se s ním a vše krsně zvládá. Ale je potřeba k tomu dát pořádnou hadici a ne tu kroucenou co je součástí....
Koupil jsem tuto
[ Link ]
a je to neskutečný rozdíl ve výkonosti nářadí...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3201 sekund.