mam D3200 + 18-55 kit + 35f1.8 + externy blesk SB600. Tento rok by som chcel natocit zopar videi ako som uz dlhsie planoval, teda kratsich klipov.
Zvazujem zopar moznosti: 1. k D3200 dokupit gimbal a asi nejaky sirokouhlac 11-16, kvoli cropu (gimbal kvoli vahe bude drahe a d3200 ma len 30p pri FHD, cize ziadne slow motion efekty)
2. Gimbal + nieco ako GoPro4, pripadne GoPro5 (LAmax X10 Taurus )
4. Gimbal + Galaxy S6/S7
5. asi najlepsia varianta Panasonig GH4 alebo Sony A6300 + Gimbal
Gimbal by som chcel ten monopodovy, lb napr. Ronin je drahy a to by som ani nevyuzil.
Budget nemam limitovany, ale ak by to vyslo okolo/do 1000e s pouzitymi vecami tak by bolo super.
Hladam najlepsi pomer cena/vykon. Proste co sa oplati priplatit, dik
Mám A6000 a nemůžu si to vynachválit. Pokud přemýšlíš o A6300, tak bych spíš už aji uvažoval o A6500 už jen kvůli stabilizaci obrazu atd... Gimbal např Youtube video:
Řeším úplně stejný problém a také jsem rozhodnutý pro HERO + gimbal. Otázkou je, co chceš točit. Prostě handycam jsou jinde, co se týče ostření. Ono záběry, na něco s rozmazaným pozadím vypadají suprově. GoPro je hold sportovní malá kamerka :)
Jinak na zrcadlo ti stačí steadycam za 60$, udělal jsem jen krátký jednoduchý test, mrkni se:
Já koupil G5 a Hero 5 a celkem se mi to líbí. Jedna věc mě trochu štve a to pozice tlačítka na spouštění kamery, která se schová tak, že nejde zapnout a je nutné mít kameru obráceně. To se mi moc nelíbí.