Navštíveno 4389x

Poprvé v životě prodávám auto (2006),resp.máti a nemám s tím žádnou zkušenost.Auto je v solidním stavu,ale potřebuju dobrou kupní smlouvu,abych byl krytý,protože přece jen je to desetiletý vůz a není to nové auto .Internet je smluv plný a už jsem stáhnul a přečetl kdeco..a hlava mi z toho jde kolem.Neměl jsem ani v úmyslu ho prodávat,ale přišlo to náhle a kupující na to spěchá do Vánoček a tak nemám času nazbyt.. :-(
Děkuju moc za pomoc kamarádi,kolegové..
Ru-659
Ja vzdycky nejakou vygooglim, doladim tam veci, napisu poradne projel, prohlidl, zna stav, nejde se znamkovaly i komponenty atd..

16.12.2016, 17:51 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2016-12-16 17:51:56
AllInOne: No to už se právě snažím dělat..ale třeba absolutně netuším co uvést do kolonky "stav karoserie",viditelná koroze není žádná,auto je udržované,myté pouze ručně.Spíš je semtam nějakej ten "parkovištní lišej" nebo důlek od nákupního vozíku blbce,co stál vedle(tomu se bohužel člověk nevyhne za 10 let i kdyby sebevíc chtěl...Netuším co tam uvést,aby mě pak třeba budoucí majitel se nesnažil uvařit na nějaký slovní hříčce...jestli si rozumíme..Jsem z toho docela v rozpacích,protože bych nerad něco zavinil špatnou formulací..

16.12.2016, 21:55 |
PK S prominutím se ti sem vetřu :)
Já bych zase naopak potřeboval nějakou pro tchána, kterej teď bude kupovat novější auto cenově někde kolem 350 tis od soukromý osoby, tak aby pro něj nebyla nevýhodně postavená. Ideálně něco rozumnýho a vyrovnanýho pro obě strany. Nemáte někdo? Předem díky :)

16.12.2016, 21:56 |
DaveX Já nedávno auto neprodával, ale kupoval, nicméně jsem smlouvu dělal já, protože to bylo od známého. Napsal jsem tam normálně opotřebení odpovídající najetým kilometrům a stáří vozidla + byl měněn blatník.