Navštíveno 5296x

12.12.2016, 17:56 |
TROY Řešil tady někdo přestavbu stodoly na garáž / dílnu?
Jde mi o to jak to ideálně přepažit - musí zustat pulka stodoly kvuli uskladnění sena, kukuřice apod nicméně druhou pulku chceme předělat na garáž. Cihlu nebo by mohl stačit sádroš? A topit se tam nebudu kvuli senu bohužel.

12.12.2016, 17:59 |
Kesam Já to řeším

12.12.2016, 18:01 |
Kesam Jedna strana využita na kotelnu komín to je hotovo ještě tam mám sklad a koje na uhlí a na dřevo a parking na 1 kráru druhou stranu budu v prujezdu přepažovat panelama co davají na haly zateplené rovnou.Dovnitř přijde zdvyž a strop dám s OSB desek kamna si svařím a hurá na 2 auta místa dosti.

12.12.2016, 18:03 |
TROY pak pošli víc info ohledně těch panelů zateplenejch
Tak pokud by jsi tu příčku udělal poradně ( zděnou ) tak by s topením neměl byt problem ne ?? Jistě s investici do komína .

12.12.2016, 18:27 |
Kesam Jo jenže komín pokud nemaš na mysli jenom rouru tak 30 litru minimálně já tam komín mám nějakej kterej není vyhnanej až nad stodolu končí pod střechou nevím proč.

12.12.2016, 18:27 |
Kesam Ty paneli jsou nejvíc top kotelna postavená asi za 2 hodinky to se jenom skládá.
to KESAM-Taky přemýlím o tech panelech.Delali u nás z toho halu a super rychlost, cistota i povrchová finální uprava vlastně hotová .....a jeden dotaz, vlastně dva.
1-sli by použít jako pochuzný strop, rozpetí usazení cca 4,5m
2-nejký typ na lacinýho dodavatele

12.12.2016, 20:28 |
jedla u nas pristavovali z tech panelu,konkretne Kingspan a rychlost neskutecna,davali to i na strechu po ktere se obcas chodi a bez problemu
Nj jak jsem psal, komin je investice. Pokud vím tak ty panely jsou dost dráhy pokud beres nový ....

12.12.2016, 21:30 |
Kesam Panely sem měl gratis :-) No musíš sehnat od dělníku co stím makají a zbyde jim odstřižek třeba ze 6metru 5,5m :-) střechu z toho nemám. Chcete nějake fotky?
Jenom se to do sebe zasazí a je to.
Sádrokarton bych tam nedával, snadno se proděraví.Ty panely by asi byly nejlepší a nejrychlejší.Já bych tam dal Ytong, popřípadě levnější porfix, ale zase budeš potřebovat nějakej základ.Nebo ještě udělat konstrukci z jeklů a na to profilovanej plech, ale izolační vlastnosti žádný.Ideálně by to chtělo nějakou fotku a rozměry, nebo aspoň plánek půdorys a boční pohledy.

12.12.2016, 23:33 |
Kesam Ja už doma střádám učka co máme zbytky pak to svařím a na tom bude stropBoky vlastně nepotřebuju jenom přepažení. A vrata udělám posuvné.

13.12.2016, 15:50 |
TROY no rozměry a tak - prostě stodola - 30x12m cca :) a plný dřeva takže kloudný foto nejdřív na jaře až se to vyháže
no máme tady borce, co řešil přestavbu stodoly na domek+ garáž s dílnou :), ale to je jinej příběh... bejt to na lepším místě bral ybhc to i já jako bydlení, vypadá to super :)

13.12.2016, 19:45 |
Kesam Jo to sem viděl taky ty stodoly jsou brutál

14.12.2016, 08:48 |
DaveF