Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > H: parkování Praha-Florenc přes noc?

o Navštíveno 5019x o
o 29.11.2016, 10:09 | Kapka (M)
Pražaci poradte..potřebujeme zaparkovat 2 auta na 2 dny-přes jednu noc někde v okolí Florence..odjiždíme v středu 4 ráno na výlet,a budeme se vracet ve čtrvtek okolo pulnoci..vubec nevím kde tam nějak zaparkovat..poradíte?nebo nějak nechat auta na kraji v P+R parkovištích a dopravit se na Florenc?akorat nevím jak ve 4 ráno :-(

o 29.11.2016, 16:44 | Kapka (M)
Nikdo nic kluci neporadí? :-)
o 29.11.2016, 17:36 | Davados
Hned vedle autobusáku je nonstop parkoviště,ale za 35,-/hod.
o 29.11.2016, 19:07 | HIGHTOWER
no, krom P+R asi moc nezaparkuješ, musel bys dlouho dopředu a hledat volné místo někde v ulici bez zón. Odkud přijedeš? Jinak celkem MHD v noci, k ránu, jezdí dobře, dostaneš se celkem odkud koliv... z ČM třeba na Florenc 35 min.
o 29.11.2016, 19:32 | Davados
Jenže P+R má nějaký omezení v otvírací době ne? Ve 3 ráno nezaparkujou a když budou mít zpoždění po 1 ráno jim auto nevydaj.Nebo se pletu?
o 29.11.2016, 19:38 | HIGHTOWER | Upraveno: 2016-11-29 19:42:26
P+R tam se noční parkování platí hnedka v kukani, a v ní jsou snad od 4 rána do 1 v noci tuším, někde mi přijde, že nonstop. Zaplatit se to dá dopředu...

Všude to bude o dohodnutí se

[ Link ]

Já tedy nevím, ale myslím, že jsem i po 1 ráno autem odjížděl, neb jsem už předem zaplatil parkování za noc + 2 dny, jak píší na webu. To provozní je tuším, že tam je obsluha v kukani, ale jinak se tam snad dá vjet i vyjet kdykoli, nebo na dobu od 1 do 4 hod. zavírají vrata? Fakt nevím přesně...
o 30.11.2016, 10:45 | Kapka (M)
takže nakonec jsme spočítali co by nás stálo jet do Vídně autobusem Studentákem+parkovné atd..a když pojedeme autem až do Vídně,tak jsme na polovičních nákladech :-) a bez starostí atd..to bych nevěřil jaký je problém s parkovaním v Praze ve 3 ráno :-(
o 30.11.2016, 17:10 | HIGHTOWER
Kdyby jen ve 3 ráno :-(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3271 sekund.