Navštíveno 4735x

Vybírám troubu a zajímalo by mě, jestli ji mátě někdo doma s pyrolytickým samočištěním, nebo parním čištěním a jestli to je funkce praktická nebo to moc nefunguje.
Pyrolytické čištění funguje a funguje výborně. Sám už bych jinou nevybíral. Doma máme BOSCH a max spokojenost :-)
Přečti si třeba tento článek.
[ Link ]
četl jsem, ale zajímal mě spíš pohled uživatelů co to používají delší dobu než test nových věcí a párkár zašpiněné.
Na Bosch jsem koukal a taky na electrolux s párou mě velmi zaujaly. Taky se umí vyčistit.
Ano, proto píšu, že to funguje výborně. Troubu máme doma a s pyrolytickým čistěním maximální spokojenost.
Po automatickém čištění stačí opravdu jen setřít houbičkou spálený prach.

22.11.2016, 11:17 |
J-T. Mám Fagor, vyšší řadu s pyrolytickým čistěním a neřekl bych teda že je to nějaký zázrak. Za mě teda nic moc a když budu vybírat příště tak tohle pro mě nebude parametr. Máme ji cca 4 roky dost často pečeme a dle mě to moc nefunguje, nebo mám přehnané nároky...
Za mě tedy zbytečnost.
já sem hasič :) mě pyrolýza prostě láká :-D
No měl bych další dotaz - nepoužíváte někdo kombinovanou troubu velkou s mikrovlnkou?
Doma je stále diskuze jak k tomu spotřbiči přistoupit.
Mám pozici na 60tku + 45 kompakta.
Původně sem chtěl troubu klasickou + mikrovlnka nahoře
Pak paní napadlo mít troubu s vlhčením + mikrovlnka
No a mě teĎ zaujala kombinace klasiky s mikrovlnkou třeba Siemens
[ Link ] a nahoru kávovar :-D což bych ja jakožto občasný návštěvník kuchyně... ocenil hodně
Doma peceme dosti a ze bych mel pocit, ze potrebuji extra ficuru na cisteni? To ne. Kdyz je hodne spatne, postrikam sprejem a setru, cele. Za me jen tahak na prachy lidi, co maji pocit, ze to nutne potrebuji...

26.11.2016, 11:13 |
cezetko | Upraveno: 2016-11-26 11:18:48
Máme parní troubu, jeden z nejvyšších modelů. A co se týče čištění párou, tak spíš zklamání. Trouba se sama super nevyčistí, má povrch pro snadné čištění, ale i tak je s tím drbárna. Takže co se týče čištění, tak nic moc. Co se ale týče vaření, pečení, tak exklusivní. Knedlíky, husa na sv. Martina, zelí atd. vše luxusní. Děláme spousty zeleniny, brambory, jídla pro malou dceru a parní trouba fakt za to stojí.
Jen ji tedy musím občas vyčistit ručně.
Pyrolýzu máme a je to opravdu funkční. Doporučuji! Brandt.
no takhle, ja tu pyrolýzu viděl při funkci a přijde mi to v pohodě, protože normální troubu je nutné čistit chemií a to je naprd. I když to nebude na 100% systém mě přijde že funguje a ušetří práci.
Při nákupu nejsou systémy s tímhle čištěním nějak zásadně dražší. Takže v pohodě. Jen vubec nevím, jakou výbavu do té trouby narvat. Místo na 5 spotřebičů není

26.11.2016, 12:30 |
Kamil Only_One - od koho máš linku, není-li to tajný?
Kamarád dvorní truhlář co mě dělal schody, pergoly a další nábytek
to Only_One:
uvažoval jsem nad tím také a velmi rychle zavrhnul.
Pokud totiž něco pečeš v troubě, což obvykle může trvat třeba hodinu nebo i déle, tak nejsi schopen si něco ohřát v mikrovlnce.
Takže pokud máš delší pečení, neohřeješ si ani oběd.
:-/
přesně jak píše tykeev, mikrovlnku zvlášť. Vestavný kávovar je zbytečný, omezené funkce, naprd čištění.