Navštíveno 6813x

21.11.2016, 06:02 |
kasko primárně bude použita na motorku, možná v zimě na lyže, když budu učit prcky, ať mají nějaké videjka :)
Nechci do toho vrážet obrovské prachy, spíše bych se chtěl zpetat, jestli má smysl vůbec kupovat něco takového:
[ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] Vzhledem k ceně to nebude asi nic moc, ale dávat 11.tis.za Hero se mi nechce.
Pak je zde ještě jedna možnost a to tak, že bych koupil Truecam a přidělal ji na moto za ochranný štít /GS 1150 ADV /jelikož stejně jezdím jen za hezkého počasí, tak by mohla vydržet/
Díky za Vaše tipy, postřehy apod.
PS:
pokud by se někdo chtěl zbavit své outdoorové kamery, klidně dejte vědět :)
Díky

21.11.2016, 09:23 |
jok3r mám Lamax X6 a v pohodě, ta X7 už je novější, má jí kamarád a nestěžuje si ;)
Kdysi dávno tu bylo vcelku dlouhé vlákno o SJCAM, mělo ji plno lidí a byli spokojení.
Já vloni uvažoval o Lamax,ale nenašel jsem na to dobré recenze, pak jsem přemýšlel o GitUP GIT2 a nakonec koupil za dobré peníze Hero4 :-)
Mám SJ 4000 Wi-Fi a spokojenost - důležité je koupit originál.

22.11.2016, 00:20 |
xSam SJ 4000 Wi-Fi má super obraz a za ty prachy opravdu bomba.
Ale, nemá optickou stabilizaci a v offroadu stojí videa docela za hovno.
Šel bych do vyšších řad Sjcamu.
...třeba SJ5000X Elite, která má i stabilizaci a funguje hodně slušně

24.11.2016, 18:26 |
Losky Taky řeším to samé na jízdy na kole, potápění atd, takže zvažuji SJ4000 a Lamax X7. Ale asi 3/4 času kamera bude v autě. Co jsem koukal, tak v autě je Lamax asi na nic, protože neumí cyklické nahrávání. Nevíte, jak je na tom SJ4000? Měl jsem ji před dvěma roky na dovolenou a pak jsem ji chtěl dát do auta, jenže jsem koupil bílou verzi a ta byla v autě jak pěst na oko, tak šla z domu. Cena max 3500,-

24.11.2016, 19:49 |
Losky No, asi vezmu SJCAM SJ5000X Elite kvůli stabilizaci. Lamax X8 bohužel nemá
neporovnavla jsem je osobne, jen podle YT a tak, ale kdyz jsem kupoval nejakou levnou, tak sem misto sjcam vzal nakonec uz zminenou GitUp Git 2 a spokojenost ;) podle vseho lepsi audio, lepsi stabilizace, obraz se da postprocessem zesvetlit...takze cajk

25.11.2016, 19:22 |
Losky Dnes jsem vzal Lamaxe X8 v Datartu za 2990,- včetně selfie tyčky. Na normální videa asi pořídám Sony HDR PJ 810, to je už opravdová kamerka:)
Losky a ostatni:zkusenost s Lamax X8? Rad bych neco do auta + na helmu..diky