Navštíveno 4224x

Mám tento dotaz: koupil jsem ový PX s W10 a k tomu benq2700. Bohužel jsem nenašel řešení toho, abych jednak PC probudil např. klávesou enter, čímž se mi u starého PC s XP zapnul nejen PC ale i monitor, ale abych spolu s PC probral k životu právě i ten monitor a nemusel jej zapínat stiskntuím tlačítka na panelu monitoru. Sestavu prostě musím zapnout stiskem čudlu na čelní stěně PC, kam musím lézt, neb jej mám pod stolem Nějaká rada? Já vím, návod... :-)

19.11.2016, 13:57 |
DaveF vypínat jej do režimu spánku místo vypnout ?
můžeš i klávesnicí pokud tam máš tlačítka na vypínání nebo i usnutí
a dále si to můžeš přízpůsobit v nastavení/systém/napájení a režim spánku/
další nastavení/nastavení tlačítek napájení
V biosu. Tam si nastaviš zapnutí PC i přes pohyb myši.
DaveF- tudy to nejde. Napájení jsem zkusil konfigurovat všemi způsoby.
Leveler. zkuzsím bios. Díky.

20.11.2016, 11:48 |
Zdeny60 | Upraveno: 2016-11-20 11:49:14
Tak marné. Zkusil jsem kde co a výsledek nula. Může mi to polopaticky popsat? Hledal jsem a netu, našel jsem vstup do´biosu (protože v 10 je to jiné, než v XP, co jsem měl dosud) a nastavení napájení jsem zkusl asi sand vše. Starý komp jsem zapnul entrem, naběhl hned monitor a byl klid. Tento benq se snad vypíná natvrdo, ale nechápúu - jednou se mi podařil stva,. že svítila kontrolka zeleně, a odře, než se automaticky vypne. Jsem z toho jelen.

20.11.2016, 15:36 |
JEF To, že se monitor nezapne nemá s PC nic společnýho. BenQ se ze standby po chvíli vypne úplně, aby ještě víc šetřil a byl zelenější. Vypne se to v menu monitoru - System - Auto Power Off - Off.