Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Home HiFi - jakej zesik?

o Navštíveno 3901x o
o 13.11.2016, 18:29 | assassin
Ahoj vsichni, umrel mi doma zesik - Marantz PM7000 a hledam nahradu, soucasnou techniku uz nesleduju takze vubec netusim z ceho vybirat. Napajim s nim sloupovy Mission 703 - ale planuju je vymenit za nejake lepsi, mensi regalovky, bydlim ted v byte a krom toho ze ty Mission nejsou nic extra tak nejak poslouchatelny je to az vic nahlas. Posloucham z CD (taky Marantz ze stejne rady) a z PC/phone pres audioquest firefly. Parametry by mel byt srovnatelny nebo radeji "lepsi" nez ten Marantz. Finance bych videl do 50k, ale mene by bylo prijemnejsi, vice je mozne kdyz bude duvod :)

napadlo me i koupit stejnej jetej, kdyz jsem na nej zvyklej + designove bude sedet ke zbytku komponentu. pohybuji se kolem 6k - ale nevim jestli je to rozumnej napad.

Jo a posloucham "vsechno" - nejsem zadnej audiofil, od elektroniky, pres hiphop, metal az po jazz.

Diky za nasmerovani a doporuceni

o 13.11.2016, 20:38 | Pavel 528
Pokud by si chtel toho Marantze prodat,nebo opravit,dej vedet.
o 13.11.2016, 20:59 | assassin
Oprava by byla samo idealni reseni, pristi tyden mam strasnej fofr, ale pak bych se ozval.

Btw kousek od baraku mam poslechove studio kde maji "zelezo" AVM a bedny Vienna Acoustics - nejake nazory? Ja uz trosku z hifi/hiend nadseni vystrizlivel a prijde mi vse jako brutalne predrazene "pozlatko" ale..... :)
o 15.11.2016, 14:28 | dogeatdog
Ja se zelezem laboroval a ve finale jsem priznivec vintage kusu, takze mi doma primarne hraje Marantz 2285b
nic proti "soudobe" technice, ale co se tyka muziky jsem hardwarove v 70-80 letech
akorat to da praci sehnat zachovaly a oservisovany kus, no.. jedny konkretni bedny poptavam uz rok bezuspesne :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3116 sekund.