Navštíveno 6283x

Dokazete nekde si pohrat s videem a zjistit mi SPZku jednoho auta?
Da se to vubec nejak doostrit?
Pošli to statu kriminále NY tak ti stačí 6pixelu a zjistí i počet kožních pórů :-) tam kde nejsou data to půjde těžko

12.11.2016, 09:10 |
AR oo: tak to pozor, už jsou algoritmy které dokáži dopočítávat. Nedávno jsem viděl pokus zvětšování malých náhledových fotek obličeu a AI si s tím docela poradila, nebylo to přesné jako originál ale hodně blízko.
Dej sem origo soubor na stažení, třeba si někdo pohraje. U fotek už dneska Photoshop umí odstranit pohybové rozostření. U videí netuším, ale co třeba jít frame po framu? Při troše štěstí aspoň pár framů něco naznačí.
No ja se bojim, ze to nepujde :/
Ke stazeni zde:
[ Link ] Zacina to od cca 1 minuty, kde cervena Skoda Felicia nacouva do zanovniho VW Transporter T6.
Dekuji.
OT: to je zm*d!!!!!!!!!!! Viděl bych to na 4956, 4456 nebo tak něco. Zkusit případně projet okolí, kudy mohl přijet a zda tam nejsou další kamery...
Hm, to asi moc nepůjde z takové dálky. Taky mi přijdou první dvě číslice jako 49.

13.11.2016, 22:46 |
pepe689 | Upraveno: 2016-11-13 22:47:19
Kripl...starej kulhavy kripl lbe nebo 4996 me to pripada

13.11.2016, 22:52 |
crestik | Upraveno: 2016-11-13 22:52:43
Jelikož to vypadá na dva důchodce se ZTP kartou, tak bych tipoval, že tam jezdí na nějaké kontroly, tedy se tam v nejbližší době objeví znova.
SPZ co mame jsme pres PCR dostali info, ze jiz neni vedena. Cili neplatna a to pochybujem o tom, ze by duchodce jezdili s flaesnou SPZ.
Zatim bohuzel mame jen tohle video :-/
Kazdej normalni clovek by vysel ven a zkusil se dohodnout ale tohle...
Nebo kdyz pospicha, tak nechal alespon listecek za oknem...
Jsem cekal ze tohle asi nepujde vylustit z toho nejak.
Pokud mají ZTP, tak zkusit dohledat přes to, však jsou evidované, prostě mravenčí práce.
Ale je to prostě pěkný hajzl...
Podle me posledni ctyrcisli je 4990.
Nemas zaznam z jeho prijezdu ?

14.11.2016, 11:59 |
J0hny | Upraveno: 2016-11-14 12:00:12
taky bych rekl 4990, ale toto nijak dopocitat asi nepude, je to daleko a zaznam nejakou kvalitou neoplyva, nejsou tam nekde kamery jeste po draze jeho cesty ? treba u toho bistra nebo pak v ulici do ktery jel ? , nebo zkusit fakt cekat na feldu s plechacema, cernejma zrcatkama,starou maskou a ztp kartou a pak na chlapka nastoupit at se prizna
Nemame jasno ani v tech prvnich trech pismenech a jak vidite, co clovek zde, to nazor na cislo zbytku SPZ.
Jestli je ZTP ci ne, zatim nevime.
Tenhle zaznam je v pohode protoze tuhle kameru vlastni defakto. Jestli tam jsou dalsi, tak musi patrit majiteli arelau tehle nemocnici v Ceske Lipe.
A ten si bude muset vyzadat uz nejspis PCR.
Skoda ze to nefunguje jako ve filmech :)
A nemas video, kdyz prijel ?
Nějaká z těch sanitek, co se tam mihly, by neměla palubní kameru? Ideálně ta žlutá, blikající?
Nejde zjistit, odkud ten dědek z babkou přišli? Nějaká ordinace? Když budeš mít čas a stručný popis, třeba by si někdo z personálu vzpomněl?
Sezen video jak to hovado prijizdi, pokud bude na urovni te sanitky co stoji po prave strane, tak pujde RZ krasne precist.
mas tam to video nahrany cely? soft na editaci mi pise ze je spatne a nebavi se s nim. skus ho znova nahrat. pak z toho trebas neco vic vytahnout pujde.
LoboCrew: hele melo by to byt cele, muzu to uploadnout nekam jinam pokud chces. Rekni si kam :)
hod mi to trebas na fastshare.cz
LoboCrew:
Tak jde to zde ->
[ Link ] Dekuji!
tak to taky nepomohlo :( skusim to jeste vecer nebo zitra dat nejak dokupy.

18.11.2016, 11:54 |
Transportérák | Upraveno: 2016-11-18 11:55:39
Tak jsem zadal tu RZ jak se tady píše CLI 4990 a ta to nebude. Zkuste si pak jí zadat sem aby jste ověřili , jestli je to ona. Napíše to značku auta a pojišťovnu u které je sjednáno zakonné pojištění...
[ Link ]
Transportérák na to bych nespolehal, protoze moje auto, ktere uz vlastnim 3.5 roku to nenajde a pojistene ho mam.

18.11.2016, 12:10 |
Bart 007 | Upraveno: 2016-11-18 12:19:18
ULI 4990 je škodovka dle čkp
pojištěno i v roce 2000
ale ve videu to nepoznam
mrazik: Tak je problém u tvé pojistky, nemáš tam nejspíš uvedenou RZ. Zkus to podle vin nebo čísla PS a měla by tam být. Jinak bych se zeptal na pojišťovně, protože ta tam nedala info.

18.11.2016, 15:54 |
hawai mě to funguje :-)
mrazík, tak máš něco špatně jak tady píšou. Několik let to používám a vždy jsem tam informace našel a to správné. Jinak koukám, že asi Bart 007 to našel :-)
tak ČKP a dle RZ je to trochu divný, najde to starou, novou třeba ne, a teď značky na přání najde to tak 1 z 10, takže je to fakt takové nespolehlivé...
No jo, nemam u pojistovny nahlasenou RZ, tim to bude :-)
Diky moc hosi. Vypada to, asi na to ULI 4990.
Pri vyslechu na PCR s timto videm, prisel prislusny organ s fotkou z videa a rekl, ze to neni citelne.
Coz teda vsichni vime.
A tak poskozeny mu rekl, ze si jsme jisty par pismeny ci cisly, jestli nemuze misto toho zadat * do vyhledavani te RZ. Aby mu treba vyjelo vicero moznost. A natoz mu rekli, ze zde nejsme v Las Vegas :D :D :D
Tak uvidime az rekneme tuhle SPZ co zde napsal Bart 007 :)
kecá, mohou vyhledávat jen částečnou RZ v kombinaci s typem auta, barvou atd. :-) No, jenže stále pořád ta ochrana osobních údajů a každá lustrace se hlídá jako bys chtěl data k vydírání bo co a tak pak je problém fakt sednou a hledat no :-( protože jsi hnedka podezřelý a nebo ti řeknou, že kvůli takové škodě se tím nemáš zabývat :-(
Tak pachatel zjisten.
Opravdu to bylo ULI 4990.
Dnes u nej PCR byla, nafotila auto a sel k vyslechu.
Na otazku, proc odjel z mista cinu rekl ze, si myslel ze tam zadnou skodu nema.
Vsem moc dekuji :)
Super! Taky jsem byl svědkem, kdy děda zmáčknul při couvání přední nárazník Focusu a klidně odjel pryč. Žádnej stres...
super,
me dneska rano malem sestrelila 85 babicka, ktera sice dala blinkr, ale to jestli tam jedu po hlavni ji bylo uplne jedno. Je to des