Navštíveno 4464x

No je tohle už normální? To prostě normální není. Jak mohou rozhodnout a vynést takové rozsudky? To mi hlava nebere...
[ Link ]

08.11.2016, 22:14 |
Tony (M)
Presne na tohle se ptam taky...

08.11.2016, 23:26 |
xSam Od doby co jsem mel prvni nehodu v zivote a to na dalnici kdy mi cikani nabourali zadek a ja to odsral se nedivim vubec nicemu:-(

08.11.2016, 23:26 |
xSam | Upraveno: 2016-11-08 23:26:47
Dabl...
No prakticky stejnout nehodu jsem si prozil v roli toho, co odbocuje a presne timto zpusobem k tomu pristupuje policajti i spravni urady - vina obou a nazdar. To ze druhy ucastnik predjizdi kolonu aut rychlosti dalece prevysujici maximalni povolenou v danem miste nikoho nezajima. US uz vydal nekolik judikatu na tyto nehody a stejne to nestaci.
asi to chce dobreho pravnika no...hned se mi vybavila tahle "stejna" nehoda.
[ Link ]
lukee_cz taky dobrý, takovým lidem přeji přesně to, co způsobili, nic jiného si nezaslouží, boží mlýny na ně...
me treba prijde normalni, ze bych se mel pri odbocovani vlevo kouknout do zrcatka

09.11.2016, 13:10 |
CRK | Upraveno: 2016-11-09 13:10:34
stejně je zajímavé, jak v "právním státě", kde se dbá na spravedlnost, každý ví, že je důležité mít dobrého právníka :) S dobrým právníkem se můžeš z něčeho vysekat a se špatným být odsouzen, aniž bys něco udělal... To je spravedlnost jako KRÁVA :)
A ty protichůdný rozsudky soudů jsou taky super... Třeba
[ Link ]

09.11.2016, 21:25 |
Tony (M)
.mycTD: to mas sice pravdu, ale taky do toho zrcatka nemuzes cucet celou dobu pri odbocovani. Byla to motorka, navic jela jak prase a kdo vi, jestli svitila. To je prehlednutelne ani nemrknes...
.mycTD na to nejde nic moc napsat...

10.11.2016, 08:37 |
mrazik | Upraveno: 2016-11-10 08:38:21
.mycTD ja se do zrcatka podival a nikdo tam nebyl. Pak jsem se podival dopredu jestli je vse v poradku a zacal jsem odbocovat. Mezitim chlapec jedouci jako druhy v poradi za mnou zjistil, ze nedobrzdi, tak pridal plyn a zkousel me objet zleva. Napalil me kdyz jsem mel prakticky predek v te ulici. Takze do rzcatka se muzes divat jak chces a stejne ti to muze byt k nicemu.
vsak ja vam to neberu, samozrejme hraji roli i ostatni aspekty - jako jestli ti tam ten predjizdejici skoci pres horizont behem mikrosekundy... (coz se ovsem taky neda uplne zjednodusit do uvahy 'motorka = prase = kdo vi jestli...')
Me proste neprijde nic skandalniho na tom, ze v nejakem konkretnim pripade dali vinu odbocujicimu.