Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > rada oplocení

o Navštíveno 4929x o
o 08.11.2016, 10:22 | JB
Zdravím, tchán potřebuje oplotit část pozemku. Už tam má sloupky o výšce 2 metry, jsou 3 metry od sebe. Chtěl by nějaký neprůhledný, bezúdržbový plot. Celková délka je 40 metrů. Napadá Vás prosím něco? Mluvil o hliníku, jenže co jsem se díval na netu, tak většinou ty neprůhledný pole jsou do výšky 1,6m a jsou strašně drahý. Děkuju moc. Spěchá to.

o 08.11.2016, 12:44 | AR
Ty hliníkové sou drahé jak prase, ale měly by dát i 2m, asi podle výrobce.
Levnější bude betonový plot. A nebo pak zkusit spočítat dřevěnný
o 08.11.2016, 13:03 | blázen
Nepřemýšlel si o živém plotu? Třeba tůje? Výšku si udržíš sestřiháváním jakou chceš, a vidět přes to není nic.. navíc je to kus krásný zelěně. Případně habr, ale ten opadává a je přes něj v zimě vidět. .
o 08.11.2016, 13:11 | Freerider
Napadl mě dřevoplast, ale nic levného to není.
Vypadá to docela solidně.
Dřevo - to bezúdržbové není ani náhodou.

Túje než vyrostou do 2m, to taky chvíli trvá.

Napadl mě břečťan vs. pletivo - je to sice svině a musí se regulovat, ale nic tak hroznýho to není.
A vyjde to nejlevněji asi...
o 08.11.2016, 15:19 | Losky
Hlavně o ty tůje se furt člověk musí starat a dvakrát ročně stříhat:(
o 08.11.2016, 16:23 | Zdeny60
Pletivo a černá folie. Má soused a cajk už 5 let.
o 08.11.2016, 16:47 | Ravo
- Pletivo a zelená geotextilie
- betonové dílce
o 08.11.2016, 17:21 | blázen
jo to je pravda, je třeba to stříhat a chvíli trvá, než vyrostou, ale zase to vypadá jinak, voní jinak, tak jasně, záleží, co chceš. Myslím,že se daj dnes koupit docela veliké tůje.
To pletivo a zelená geotextilie taky vypadá celkem dobře.
o 08.11.2016, 20:52 | cupra.165
Jestli kluci nekdo uvazuje o zivem plote , aby to rychle rostlo..doporucuji bobkovisen..je to levne,stale zelene,vyska kolem 2m,naprosto bezudrzby
o 08.11.2016, 23:13 | xSam | Upraveno: 2016-11-08 23:14:05
Velke tuje se daji koupit. Kupoval jsem dvoumetrove za 1200 kus, leze to docela do penez a navic nemam pocit, ze by se jim darilo dobre, snad nechcipnou. Uz se tesim na novy stavebni zakon a vymrsknu dvoumetrovou zed se sousedem z Ytongu a bude po prdeli...
o 09.11.2016, 15:41 | JB
Pánové díky. Psal jsem to ve spěchu a nenapsal to pořádně. On to má děda k dokončení oplocení za jednou z výrobních hal u sebe v práci. Tůje jsou ze předu, tam vzadu se dává šrot a on to chce těm "c", co tam semtam lezou pletivem trošku otrávit. Bude nakonec ten al s práškovou barvou. Dávají záruku 75 let. Ale i tak děkuju. J
o 09.11.2016, 15:50 | Zdeny60
Ty woe, dobrman vyjde levnějc, ne? A hlavně účinnějc:-))) Céčko ti proleze všude.
o 10.11.2016, 17:26 | JB
To určitě. Děda má pejsky moc rád. Koupil tam původně kavkazského pasteveckého psa, jenže nakonec se z něj stal rodinný mazlík a zůstal doma. On měl cca 80 kilo. Ale byl to nejlepší pes, co jsem zatím měl možnost poznat. Perfektní povaha, vyrovnaný. Pravda, na "C" asi trochu příliš agresivní. Dokud byl štěně, mohl i na cvičák. Pak už ne, protože se ho báli. On měl hroznou sílu. Jsou tam kvalitní kamery, které ovládají svícení, tak snad dají pokoj. Byly tam za těch cca 15 let jen párkrát.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3931 sekund.