Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT dotaz: přesun profilu do nového PC

o Navštíveno 4260x o
o 03.11.2016, 16:25 | Petura
opět potřebuji radu od ostřílených IT odborníků :)
výměna desítek PC za nové stroje, tzn. šílený oser s opětovným nastavením uživatelského účtu (outlook, různé doplňky do na nastavení excelu, různé povolení a zákazy v IE, java, tiskárny, atd...)

jde nějakým způsobem kompletně přenést nastavení z PC do PC?
OS W7 Pro na obou kompech, doména stejná...
nikdy jsem to nedělal a než se pustím do otrocké práce manuálního nastavování, tak bych tento proces přenosu (migrace účtu) vyzkoušel...

o 06.11.2016, 19:49 | htd
máš to ve windows:) [ Link ]
zkus
o 18.11.2016, 05:57 | Petura
Tohle jsem zkoušel, ale neslape to jak bych potřeboval... Přesune lokální data, ale nic víc, takže jedu po staru hezky vše nastavovat krok za krokem
o 18.11.2016, 08:29 | Miky_CZ
vsechny stejne? stejne pouziti? My jsme nakonfigurovali jeden, disk image a hazeli jsme to na dalsi, u nas se jednalo o ucebny, takze vse stejne.
o 18.11.2016, 13:49 | Petura
Miky_cz: image disku mam taky, ale jde mi o přenesení nastavení uživatelského účtu, tzn. outlook (podpisy, pravidla), tiskárny, nastavení excelu (doplńky, makra, atd...)

zkoušel jsem přenos profilu na dvou lidech a při následné kontrole, to přesune jen lokální data, což uživatelé moc nepoužívají, zbytek jsem musel stejně nastavit podle potřeb
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3228 sekund.