Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > sport - sázim,sázíš,sázíme......jak dlouhodobě vydělávat?

o Navštíveno 4639x o
o 14.10.2016, 01:09 | pindak
je mezi váma někdo,kdo sázením na sport dlouhodobě vydělává,kdo má svou taktiku a daří se mu z toho mít nějaký měsíční příjem?

nechci tímto z nikoho tahat vaší taktiku,protože já mám taky tu svou a v celku se mi daří i když sem teprve v začátcích s menším kapitálem,ale jen by mě zajímalo,jestli je vás víc.

o 14.10.2016, 05:40 | crestik
já jednoho znám, je mu tak 25. Má snad fotografickou paměť, naučí se kde co, ale nedodělal ani střední. Mluví jak retard, dělá pomocného truhláře a sázení na kde co mu neskutečně vychází. Od fotbalu, přes koně, po Superstar. Bohužel všechno projebal v automatech a bohémským životem, takže je teď v exekuci. Chceš na něj kontakt? (ale číslo mění ani každý měsíc :-) )
o 14.10.2016, 06:52 | LukasMatej
znám jednoho a vážně bych nečekal, že se na tom dá udělat několik mega :-D
o 14.10.2016, 07:50 | AllInOne
Par jich znam..z konicku se stala zavislost a ze zavislosti se stala exekuce, rozpad rodiny a ted jen cekaji, at v Bauhausu slevni lano, aby si to mohli kluci hodit
o 14.10.2016, 09:54 | CRK
Pokud nevadí, tak se trochu vetřu, mám něco podobnýho, ale je to ruleta, automaty a prší... Může někdo poradit? Potřeboval bych na tom měsíčně dělat tak 60-80.000,- :)))
o 14.10.2016, 10:21 | Mr.Scully
Vydělávat v sázkách se podle mě dá, základem je pečlivá analýza sázek u všech možných společností a pochopitelně spíš sázení na minoritní sporty, kde si sázkovky nejsou tak jisté a dají se tam objevit dobré kurzy. Mít třeba kontakty u švédského třetiligového ženského týmu v házení šipek, tak se na ně sází jedna radost.

Blbý je, že člověk musí být psychicky odolný a jednak umět snést velkou prohru a jednak si nesmí vypěstovat závislost.
o 14.10.2016, 10:27 | AR
Na vš na tom kámoš taky frčel, díky sázkám dokázal táhnout privát a veci okolo. A co sem s ním bavil tak zas taková prdel to nebyla, furt musel sledovat co se kde děje atd. Ke konci školy s tím pak sekl.
o 14.10.2016, 10:27 | SilverGhost
Kamarád sází hodně, nevím, jestli je v plusu nebo mínusu, ale jednou v nějaké akci skončil druhý v žebříčku sázkové společnosti a dostal za to 80 000 Euro. Takže to asi jde, ale já rozhodně nevím jak :-)
o 14.10.2016, 10:28 | Only_One
CRK :-)) lool
o 14.10.2016, 10:28 | AR
CRK: Tak i to se dá, ale chce to dobrý vstupní cash :D
o 14.10.2016, 10:44 | Only_One
Sjel bych Dannyho parťáky :-) je to jednoduchý, obsadíš mexickou výrobnu kostiček, změníš strukturu polymeru a ovládáš to pak na hrací ploše zapalovačem :-D :-))))))) co je na tom těžkého :-D ))))))
o 14.10.2016, 11:19 | pindak
:-D ano, i zkrachovalce znám. Znám i lidi,kteří sázejí denně jen tak ze zviku ikdyž vědí,že stejně nic nevyhrajou,ale znám se i s lidma kteří znají způsob jak na to,mají to v hlavě v pořádku a už několik let jsou na tom dobře. Chce to mít jen chladnou hlavu,pevný nervy a něco v hlavě, ale samozřejmě jde i o počáteční kapitál. Minulý rok sem jednu metodu zkoušel a z kapitálu 500kč sem za 1 měsíc byl na 3500kč . Tento rok to zkoušim znovu a chci se dostat dál a vydržet déle s větším kapitálem.tady se nedá z 5 kč vyhrávat miliony,zde stačí z 5kč vyhrát 10kč a pomalu se sunout nahoru, ten který chce hned miliony,tak brzy zkrachuje
o 14.10.2016, 15:00 | Yawor
No já mít kontakty u švédského třetiligového ženského týmu v házení šipek, tak je sázení asi to poslední, co bych dělal ;)
o 14.10.2016, 15:43 | .mycTD
:)
o 14.10.2016, 16:20 | Sau
Tak kdo jím písnete? navrhuju Mr.Scullyho, když s tím začal :)))

[ Link ]
o 14.10.2016, 16:27 | CRK
Tak to jsou slušný koťátka, sice už mám na zimu sbaleno, ale kvůli takovejm broskvičkám snad lofase zas rozmotám :)))

foto k příspěvku  od CRK

o 14.10.2016, 17:27 | AllInOne
Ufff..No, jeste ze mam rad micove hry....

foto k příspěvku  od AllInOne

o 14.10.2016, 18:23 | pindak
Nečekal sem,že to tu bude mít tak velkej ohlas :-D
o 15.10.2016, 12:06 | Woko_O
Hlavně je potřeba mít připravený "Toledo Panic Button." Kdyby něco třeba nevyšlo...
o 16.10.2016, 12:30 | TROY
U nás ve městě je borec kterej je mezi top10 sázkařema v čr. Denně prosází od 10 do 50t. Měsíčně co řikal má cca 300t v plusu
o 18.10.2016, 08:04 | Martyn
Osobně teda nesázím vůbec, ale trošku jsem se v té komunitě pohyboval a pár lidí znám.
Podlě mě se tím živit jde, ale jde to tak 3-5% lidem (číslo jsem opravdu plácnul, ale bude to naprosté minimum) a ten zbytek se na ně + profit sázkovek musí nějak poskládat).
A super pochybuju že ti někdo prozradí své know how:)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.191 sekund.