Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT guru pomoc s NTB

o Navštíveno 3736x o
o 12.10.2016, 06:50 | LukeFab
Zdravím,

potřeboval bych pomoci s mým ntb Asus Zenbook Prime UX31A. Půjčil jsem ho známým na dovolenou a pak mi volají,že najednou při bootování jim tam vyskakují různé chyby. Bohužel opravit spouštění win se nepodařilo, jelikož to končilo taky chybama, tak jsem se rozhodl to celý přeinstalovat. Bohužel to taky nelze. Při instalaci win to končí chybou 0x8007025D. Disk sem vždy formátoval, prostě ani jednou z 20 pokusů se nepovedlo. Zkoušel jsem chkdsk z instalačky windows a tam mi to neukázalo žádnou chybu, pak jsem nabootoval memtest+ a taky už je po půl hodině 223tis chyb. Takže v háji ramka? Jak je možný, že odejde ram, když ten ntb byl zaplej max 100hod. Nebo poradíte na co se ještě podívat? Ještě předtím se mi stávalo, že když jsem jel na baterku, tak se mi ntb z ničeho nic vypnul,ale jakmile jsem ho zapojil do sítě, tak bez problému.

Díky moc za každou radu

foto k příspěvku  od LukeFab

o 12.10.2016, 06:51 | LukeFab

foto k příspěvku  od LukeFab

o 12.10.2016, 07:05 | mr.brain
Sehnat někde paměťový modul a zkusit to jen s ním. Pokud tam jsou už dva nainstalované, tak by možná stálo za to jeden vyndat a ozkouše každý zvlášť. Ono se klidně mohlo stát, že jeden čip začal blbnout, ale nikdy nebyl vytížený tak, aby kvůli tomu začal kolabovat systém.
o 12.10.2016, 07:40 | LukeFab | Upraveno: 2016-10-12 07:47:15
Asi bude vadná ram, nevím kolik modulů tam je..Už to háže 415tis chyb. Baterie je asi v pořádku. Jelo to 45min na baterii ten test po cestě do práce...

NTB je UX31E ne UX31A!

Co jsem zjistil,tak ram je integrovaná na základní desce...
o 12.10.2016, 07:46 | mr.brain | Upraveno: 2016-10-12 07:52:32
Jestli Toms Hardware nekecá, tak u tohohle ntb jsou ty 4 GB paměti napájené na MOBO :/ Pokud je v záruce tak reklamace, pokud není tak novou desku, ale to vůbec netuším kolik jak a kde.
edit: hmm, tak podle toho [ Link ] je RAM skutečně přiletovaná k desce
o 12.10.2016, 10:23 | Octávák
To jsou ale kreteni... kvůly paměti měnit desku je fakt super :/
o 12.10.2016, 10:29 | Milhauzz
tak to fakt nasere, ale je to všobecnej trend no.
o 12.10.2016, 11:42 | LukeFab
Nejvíc mě štve,že jsem ho prakticky nepoužíval,takže je jak novej. Co jsem koukal,tak deska stojí cca 100USD. Všechno je součástí desky,takže dost naprd...
o 12.10.2016, 11:56 | mr.brain
Tohle je bohužel daň za to tenké tělo. Ten slot pro paměti by zvyšoval tloušťku min. o 5-6 mm.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.186 sekund.