Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Elektronická evidence tržeb

o Navštíveno 3994x o
o 08.10.2016, 11:39 | SilverGhost
Řešil jste to už někdo? Jaké zařízení koupit? Já to využiju tak jednou až dvakrát do měsíce :-(

o 08.10.2016, 16:43 | CRK
tak na to asi nebudeš potřebovat žádný zařízení a bude třeba stačit nějakej soft do telefonu... a pokud ti třeba choděj prachy na účet, tak EET nepotřebuješ vůbec... ale netušim, jak to máš, chceš poradit, ale informací moc nenapíšeš...
o 08.10.2016, 16:47 | CRK
o 10.10.2016, 08:49 | SilverGhost
Peníze z 95% chodí na účet, pouze doplatky či přeplatky řeším hotovostí. Jinak se to moc ani dělat nedá, když cenu zboží zjistím aktuálně až před vydáním, protože cena zlata a stříbra se mění den ze dne.
o 10.10.2016, 12:57 | Mr.Scully
A nemůžeš jet všechno přes účty? Tak se té dementní kravině vyhneš. Já jedu všechno přes účty a holt všechno vzorně daním. Už takhle jsem nedobrovolně plátce DPH v CZ, následně o rok později jsem se stal plátcem DPH do cca 20 zemí EU a od letoška ještě vyplňuju lahůdku zvanou kontrolní hlášení, která pochopitelně skoro nikdy nevyjde přesně a na FÚ z toho mají infarkty... kdyby se mě mělo nedejbože ještě týkat EET, tak na stát definitivně kašlu, otevřu si účet mimo EU a ať si ten estébák na MF vysere voko.
o 10.10.2016, 20:17 | CRK | Upraveno: 2016-10-10 20:22:59
SilverGhost: tak na takový crcání si stáhni zadax nějakej program do mobilu a tiskárnu má dneska každej a hotovo...

Mr.Scully: dá se to kontrolní nebo je to dobrej voser?
o 10.10.2016, 20:18 | CRK
o 10.10.2016, 22:08 | Mr.Scully
Těžko říct, já si to dělám sám, voser to samozřejmě je (každým rokem se u OSVČ utahujou šrouby), naštěstí nemám transakcí tolik a od letoška jsem čtvrtletní plátce, takže se to dá. Ale pakárna je, že to skoro nikdy nevyjde (spárovat), mám dva kolegy a oběma finančák zadržoval dva měsíce (!) vrácení DPH prý kvůli tomu, že právě nějak (údajně) špatně vyplnili kontrolní hlášení... blbý je, že jako obvykle nikdo na FÚ pořádně neví, co se vlastně píše do jaký kolonky atd. Myslím tím hlavně přeshraniční transakce, tam je to občas radost (stejně jako u MOSS). Kamarádi účetní mi říkali, že na FÚ z toho padají na hubu, jak jim pořád něco hází chybové hlášky a nedaří se dohledat chybu.
o 10.10.2016, 22:48 | hotdog
na finančáku neví nic. měl jsem dotaz ohledně EET a dali mi lísteček s telefonní infolinku k EET. tam to zvedl pán a taky nevěděl. jen říkal já nevím, já si myslím že to je asi tak, ale nevím. a to má být infolinka????
jinak jsem si pořídil zadarmo toto www.kasafik.cz do mobilu a stačí to. k tomu mají i bluetooth tiskárnu a je to bez dalších nákladů
o 11.10.2016, 15:54 | Mr.Scully
Jo, různými SW se to všechno plus mínus dá pořešit, i to kontrolní hlášení umí většina SW vyexportovat, ale stejně si to radši dělám sám. Na FÚ už jsem rezignoval na vše, oni mají na všechno školení, ale nebývají to bystří lidé a faktem je, že byrokracie a fízlování utahuje smyčku, což přehlednosti fakt nepřidává. Navíc jsem slyšel, že údajně třeba kontrolní hlášení jim u člověka hlásí, že něco někde v hlášení nesouhlasí, ale neřekne jim, kde přesně. Což se asi pak blbě řeší.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1767 sekund.