Navštíveno 5540x

Ahoj, prosim o radu. Dostal jsem xenonove svetla do octavie 2. Chtel bych prehodit, ale nevim jak na to, jestli mam vsechno nebo je potreba neco dodelavat (automaticke naklapeni??) pripadne co vsechno to obnasi. Delal jste uz nekdo? Mam jen svetla co jsou na foto, co vse se musi jeste dokoupit a dodelat. Diky za kazdou radu :-)

V podstatě mas 2 možnosti:
1) konektory jsou shodne takže jen vyndas staré a das xenony, pak jen diagnostiku nakodujes xenony, nandas zaslepky od striku aspoň, svetla se nebudou hýbat
2) legální, potřebuješ čidlo přední a zadní náprava + Rj pro naklápění světel a dotahat kabeláž nákodovat a nastavit + je třeba ostrilovace světlometů, tzn naraznik + nadobka a hadice
Diky moc!
Kdyz udelam variantu 1 projdu technickou?? Nebudou brblat policajti kdyz me zastavi? A fungovalo by naklapeni svetel ovladane koleckem z kabiny abych mohl aspon manualne svetla naklapet?
Pokud se rozhodnu pro variantu 2 tak prosim te na kolik orientacne vyjde? Pocitam, ze je to slozite a sam si to udelat nedokazu. Pripadne s tebou by se na instalaci dalo domluvit?
Diky
Varianta 1 je prasárna a na přesdržku a cajti ti dajú poriadne zafajčiť ;-)
Varianta 1...TK neprojdes
Takže varianta 2 a tím pádem sháním někoho, kdo by instalaci udělal.
Buď morava (jsem z Rožnova) nebo Praha.
Varianta I vzhledem k ceně vozidla bych se toho vubec nebál, světla jdou mechanicky nastavit a případně lze koupit i imitaci naklápění, záleží jak jezdis naložen.Nainstalovat zaslepky pro ostřikovče vyměnit ovldání kolečka uvnitř kabiny a je to,
Varianta II opet vzhledem k ceně vozidla bych si dal tu prací a prošel inzerce a dily koupil třeba z nějakého anglického vozidla použité podle mě koupiš za pár korun, můj odhad tak 1500,- + někomou zaplatíš práci mě ted začina sezona světel a mám dlouhé objednávací lhuty a spíš v sezoně tyto práce odmitám bere to hodně času FBS ti to namontuje je z BRNA má schémata
Na technicke pokazde zkouseji, jestli ostriky funguji a ze nefunguje naklapeni pozna sotva nastartuje. Je to prasarna...
Tak tak,varianta 1 je na par facek a pokud chces opicku a nemáš na banány tak se doniceho nepoustej ;)
Seat: kdyt jsem psal, ze varianta 2. Svetla jsem dostal a protoze nevim tak se ptam.
Buď v Brně FBS anebo v Prostějově Nerušil.