Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Stavba - odstranění el./plynové přípojky/kapličky

o Navštíveno 4181x o
o 22.09.2016, 22:06 | Mr.Scully
Možná jste někdo řešili... potřebuju u svého pozemku zrušit kapličku s nezapojenou el. a plynovou přípojkou. Vlastní přípojka na rozvod plynu v ulici byla zaslepena a zasypána, je to administrativně vyřízené, ale pořád tam máme prostě stát tu kapličku, navíc je společná se sousedem (který tu svou půlku chce odstranit taky). Někde jsem četl, že to plynaři neradi nechávají rušit, resp. že to stojí řádově desítky tisíc na poplatcích. Zkoušel někdo? Ptal jsem se různých povolaných lidí a nikdo nic moc nevěděl - přípojky sítí se evidentně neruší moc často :-)

Důvod rušení je ten, že veškeré sítě máme u domu dvakrát a složitě teď ty duplicitní sítě musíme rušit na základě naší povinnosti vyplývající ze smlouvy s dementním developerem. Kapličku jako takovou rušit nemusíme (úřadům stačilo rozkopat silnici a nechat zasypat ten přívod k pozemku), ale chceme - překáží mi u vjezdových vrat.

o 23.09.2016, 10:26 | Horal-11
trošku do ní nacouvat tatrou
o 23.09.2016, 12:14 | Mr.Scully
Aby ji pak nepřijeli z RWE (nebo odkud) opravit a nedali mi účet :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.318 sekund.