Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > nahrávání návštěvníků webu - SmartLook

o Navštíveno 3727x o
o 20.09.2016, 10:43 | J-T.
Našel jsem tuhle službu: [ Link ]

Ke všemu co je zdarma jsem dost podezíravý :-/ Nicméně mě to přijde jako dobrá služba, zjistit jak se návštěvníci mého webu pohybují a co by se dalo zlepšit.

Znáte někdo? Co s i o tom myslíte? Nějaká rizika?

diky

o 20.09.2016, 11:05 | koren
nevim jak je tahle služba chytra, ale hlavni průšvih je v tom, ze nesmis zaznamenávat osobní data bez souhlasu (coz je ted uz prakticky cokoliv)
a na web kterej jako první vyhodi 5ti stránkovou 101ku a chce souhlas se kazdej vy..re
o 20.09.2016, 11:19 | J-T.
Tak vzhledem k faktu ze me tam chodi stovky návštěvníků denně tak nepredpokládám, že bych se tomu nějak pravidelně věnoval = ani to nejde. Spíš mě jde o nějaké jednorázové info v nějakém časovém úseku 2-3 dny, a to bych se na nějaký souhlas ...
o 20.09.2016, 11:20 | J-T.
Nehlede na to, že píšou že je to legální bez souhlasu... Ale tím si nejsme moc jistej... ale viz. výše.
o 20.09.2016, 15:42 | AR
tak ted stejnak musíš mít požádat o souhlas s cookies atd. tak bych to moc neřešil
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.313 sekund.