Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R:Pneumaticky oklepavac LIDL

o Navštíveno 3928x o
o 19.09.2016, 14:03 | filip146
Nema nekdo zkusenost s pneumatickym jehlovym oklepavacem. Ma to cenu kupovat nebo jsou to vyhozeny koruny?

o 19.09.2016, 14:38 | Knightey-
Bracha ho ma a pouzival ho denne temer, reknu mu at ti sem hodi reference.
o 19.09.2016, 19:52 | Unihero
Jehlový oklepávač jelikož použivám denně, jak píše zde bratr. Ale musel jsem si koupit mnohonásobně lepší, používám ho na oklepáváni strusky vipcevrstvých svarů, ale také na barvu a rez.
Oklepávač z Lidlu je opravdu hobby, odděall jsem ho během týdne 2x. Mám teď oklepávač za 6500kč. Takže kvalita je úplně nikde jinde. Pro "občasné" použití asi jo, ale na každodenní určitě ne.
o 19.09.2016, 22:09 | filip146
díky oběma bráchům...je to na hobby , občas ... něco...
o 20.09.2016, 09:27 | Bart 007
A asi to potrebuje hodne vzduchu co?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1774 sekund.