Navštíveno 7354x

Vedouci pobocky O2
"Tam zadna skvira neni"

"To nereste az takovy tozdil tam nevidim....jo a rekl.rad no to bevim kde je"

17.09.2016, 15:07 |
pepe689 | Upraveno: 2016-09-17 15:08:29
-))

:D :D :D :D Včera jsem zažil ten samý problém,ještě před tím dodal "zkontrolujte si opravené zboží"

17.09.2016, 22:54 |
AllInOne | Upraveno: 2016-09-17 22:54:21
.
Jeee a ja uz myslel ze zkrachovali :D 4x mobil tam a zpet nez vymenili vadny pohybovy cidlo :) Ale jeste tam stacili vymenit funkcni kameru :D

18.09.2016, 03:32 |
macek No kdyz je nekdo blbej a dava to takovejm lemplum o kterejch je to zname tak se neni cemu divit:-))
Ty bláho já musel mít tenkrát dobrý štěstí,reklamoval jsem tehdy ip4 přes vodafone,tři týdny před koncem záruky,navíc byl prasklej kvůli pádu,reklamoval jsem vypadávání sítě,wifi atd... a po trech tydnech mi volali z Vodafonu ze reklamace hotova,čumel jsem jako puk, kdyz mi do ruky dali protokol z Britexu a úplně novej ip4 ještě ve fólii. To jsem byl koukám asi jedinej na světě :-)))
Bigboss: To co popisujes se stalo trem mym kamosum, nechapal jsem.
Toto je zarucni oprava-)se jen nudim....protoze telefon lze uplatnit na pojistku....a v O2 me nasrali
macek: jj, to je fakt někdo blbej, když to v záruce dá prodejci a ten to dá do Britexu... No, nevím, kdo ja tu pak blbej...

18.09.2016, 17:35 |
macek HIGH nikde nebylo psano co pises ty tak klidek

08.03.2017, 08:08 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2017-03-08 08:10:40
Tak před týdnem jsem dal do Vodafone reklamovat modem B3000, vypadával signál mobilních dat. Jde do britexu, tak čekám obligátní korozi a tím zamítnutí :-D A snad nejsem blbej, neb do britexu to dává Vodafone a ne já, a jako reklamující v záruce nemohu určovat, kam to prodejce dá, že...
-)no otazka jak stara vec to je
Modem starý 1,5 roku, ještě v záruce, jestli jsi myslel toto.
Modem starý 1,5 roku, ještě v záruce, jestli jsi myslel toto.
Ozivim .. reklamace dalsi p8 lite-))klasika...deska ko.co me pobavilo dal jsem k reklamaci nikdy nepozzite sluchatka. Slovy vyndane z krabice. ..deska vymenena na taruku a sluchatka pry nemeni ze na ne se taruka nevztahuje
Udajne vlivem pouzivani odeslo prave-))
Sluchatka neresim vzdy si na nejakou reklamaci prichystam chytak