Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT rada - nb nenačítá některé www

o Navštíveno 3277x o
o 13.09.2016, 10:32 | AllInOne
Borci,
poraďte.

Mám u sebe Acer Aspire...nahrán z recovery novej systém. Windows XP home...

Je tam IE - nejedou některé stránky...gogole.com, sezna,.cz.....motorkáři atd jedou v poho.

Už jsem to zkoušel na jiných wifi a furt ten samej problém.

Na jinej OS ten stroj je pomalej, tzn. XP zůstanou...
Chtěl jsem zkusit chrome offline instalaci, ale na XP to nejde, starej OS to píše..

Nějaká rada?
Nikde jsem nic nenašel...

o 13.09.2016, 10:46 | lambados
Pres jiny prohlizec to jde? Nejde o https stranky?
o 13.09.2016, 10:56 | mista
Pokud ten NTB je neco hoodne staryho coz asi je - v recovery mas patrne IE tak verze 6.
Takze si zkus stahnout IE8 - treba tu: go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=142198
o 13.09.2016, 12:22 | crestik
našim to dělal prohlížeš...ze dne na den přestal načítat Chrome i IE (taky na XP). V rychlosti jsem tam nahodil FF a šlape OK.
o 13.09.2016, 13:49 | AllInOne
misto DÍKY, už to fakčí po tom upgradu na IE8.

Mrdka....

jedna....
o 13.09.2016, 13:54 | radek.613
On ještě dneska někdo na něco používá IE?
o 13.09.2016, 13:56 | AllInOne
Radku, já používám všude Chrom, ale tady nejde už nainstalovat....mozilla je pro mě stená jebka jak IE, takže moc na výběr tam nebylo...

A hlavně, pokud bych neaktualizoval ten IE, tak bych to asi nerozjel
o 15.09.2016, 09:58 | mista
jj jakmile nenahraješ alespoň trochu slušnej IE, tak je to past. XP už dneska moc smysl nemají. Svoje místo mají tak leda v nějakých specialitkách...

PS: Je to past tak jako když instaluješ ovladače USB3 a nejede ti jediný USB, nemáš ovladače sítě, CD mechaniku. K disku se pořádně nedostaneš, tak jak je to běžným dnešním trendem v NTB - to je pak patálie :D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3451 sekund.